Lippen Make-up Trends najaar-winter 2014/15

Monique test felroze lipsticks – Najaar 2014

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Roze met een snufje magenta, zo mooi!

Monique test felroze lipsticks

Roze kleuren zien we in het najaar en in de winter in alle tinten voorbij komen. Van zacht poederroze tot aan fel fuchsia roze. Ook deze mooie felle roze lipsticks zijn een must dit najaar. Houd jij wel van een fel tintje op je lippen? Kijk dan snel welke lipstick je het mooist vindt. Monique heeft ze voor je getest.

fuchsia pink lip

Shop the look!

  1. Rouge Dior Baume

De Rouge Dior Baume lipstick is een lipstick 4-1verzorgende lipstick met een mooie dekking. De textuur is net zo zacht als een lippenbalsem. Deze lipstick geeft niet alleen een prachtige kleur, maar de Rouge Dior Baume verzorgt je lippen ook.

De Dior Rouge Baume heeft tien keer zoveel goede bestanddelen als reguliere lipsticks, zo wordt beloofd. Ook bevat de lipstick kristalolie waardoor de kleur extra intens is.

Het resultaat zijn zachte, gladde lippen met een prachtige kleur. Dit is kleur 699 Diorette. Dit is een felle donkere roze kleur met een lichte glans, die het gevoel geeft als een transparante lipstick. Je koopt deze lipstick van Dior hier.

 

2. Givenchy Le Rouge

lipstick 4-2Deze fijne zachte lipstick van Givenchy dekt al na een keer aanbrengen. De textuur is romig, waardoor de lipstick fijn aan te brengen is.

De lipstick komt in een luxe lederen huls. Oh lala, wat een verwennerij.

De lipstick blijft lang zitten. Dit is kleur 208 Rose Extravagant. Dit is een felle fuchsia roze kleur met de voor fuchsia kenmerkende blauwige ondertoon – richting echte magenta. De lipstick heeft een licht glanzende finish. Shop de lipsticks van Givenchy hier.

 

Hier shop je nog meer mooie lipsticks in deze kleur.

 

4 lippenstift collage

0. New Cosmetica 500x500

Meer weten over Lippen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

11 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.