Roze met een snufje magenta, zo mooi!

01:48 - 01:04
luistertijd 01:48 - leestijd 01:04

Monique test felroze lipsticks

Roze kleuren zien we in het najaar en in de winter in alle tinten voorbij komen. Van zacht poederroze tot aan fel fuchsia roze. Ook deze mooie felle roze lipsticks zijn een must dit najaar. Houd jij wel van een fel tintje op je lippen? Kijk dan snel welke lipstick je het mooist vindt. Monique heeft ze voor je getest.

Shop the look!

  1. Rouge Dior Baume

De Rouge Dior Baume lipstick is een verzorgende lipstick met een mooie dekking. De textuur is net zo zacht als een lippenbalsem. Deze lipstick geeft niet alleen een prachtige kleur, maar de Rouge Dior Baume verzorgt je lippen ook.

De Dior Rouge Baume heeft tien keer zoveel goede bestanddelen als reguliere lipsticks, zo wordt beloofd. Ook bevat de lipstick kristalolie waardoor de kleur extra intens is.

Het resultaat zijn zachte, gladde lippen met een prachtige kleur. Dit is kleur 699 Diorette. Dit is een felle donkere roze kleur met een lichte glans, die het gevoel geeft als een transparante lipstick. Je koopt deze lipstick van Dior hier.

 

2. Givenchy Le Rouge

Deze fijne zachte lipstick van Givenchy dekt al na een keer aanbrengen. De textuur is romig, waardoor de lipstick fijn aan te brengen is.

De lipstick komt in een luxe lederen huls. Oh lala, wat een verwennerij.

De lipstick blijft lang zitten. Dit is kleur 208 Rose Extravagant. Dit is een felle fuchsia roze kleur met de voor fuchsia kenmerkende blauwige ondertoon – richting echte magenta. De lipstick heeft een licht glanzende finish. Shop de lipsticks van Givenchy hier.

 

Hier shop je nog meer mooie lipsticks in deze kleur.

 

Lees ook