Pakt onwelriekende zwavelgassen in je mond aan

03:18 - 01:58
luistertijd 03:18 - leestijd 01:58

cb12Ik ben dol op een frisse adem en ik doe daar ook veel moeite voor.

Halverwege de dag, na het eten van brood en tussendoortjes, begint de smaak in mijn mond te veranderen. ’s Ochtends na het tandenpoetsen is mijn smaak nog fris maar op een gegeven moment is mijn mond droog en is mijn smaak niet lekker meer.

Hierdoor voel ik mij onzeker en praat ik veel met mijn hand voor mijn mond. Ik probeer dat droge gevoel met water minder te maken maar dat is maar voor korte tijd. Kauwgom eten kan niet altijd in mijn functie als secretaresse moet ik het dus op een andere manier zien op te lossen. Ik gebruik vaak mondwaters. Daarom vond ik het interessant om nu eens de CB12 te testen. Het staat voor Controlled Breath for 12 hours, dus de werkdag moet ik kunnen doorkomen met een frisse adem.

Verpakking

CB12 zit in een handige fles (250 ml) die gedoseerd de vloeistof naar buiten brengt. Je hebt per keer maar 10 ml nodig en dat meet het doseersysteem voor je af. Je gebruikt het product twee keer per dag voor het beste resultaat. CB12 is verkrijgbaar in de smaak mint (blauwe dop) en er is ook een milde variant (groene dop).

Claim

CB12 neutraliseert de stoffen en processen die een slechte adem veroorzaken. Het pakt de oorzaak van een slechte adem rechtstreeks aan en werkt direct: het zorgt ervoor dat stinkende zwavelgassen in je mond niet vrijkomen, en geeft je daarmee een goede adem, 12 uur lang. CB12 is uniek en wetenschappelijk bewezen. Gebruik het twee keer per dag voor 24 uur zekerheid.

De vieze geur in je mond kan veroorzaakt worden door bacteriën die op je tong, tussen tanden en tandholtes blijven zitten. De bacteriën leven van voedselresten die in je mond achterblijven. Tijdens het afbreken van deze resten ontstaan zwavelgassen, die een slechte adem veroorzaken. CB12 verhindert het ontstaan van deze stinkende zwavelgassen

CB12 bevat o.a. 0,05% natrium fluoride, 1,8% alcohol, zink en chloorhexidine.

TessaTessa concludeert:

Ik gebruik CB12 ’s ochtends en ’s avonds na het tandenpoetsen. Het doseersysteem wat zo handig moet zijn, werkt bij mij de ene keer wel en de andere keer niet. Als ik de fles wat schudt, komt het er op een gegeven moment toch uit.

De mint smaak is niet te sterk zodat de tranen niet in mijn ogen springen wat bij Listerine wel het geval is. Ik spoel mijn mond er tussen de 30 seconden en 1 minuut mee.

Als ik CB12 heb gebruikt blijf ik een frisse smaak houden na het eten van diverse dingen en rond lunchtijd heb ik niet dat droge gevoel in mijn mond. Het gevoel is dat je net een fris snoepje hebt gegeten en dat de hele dag door.

In het verleden heb ik Listerine gebruikt maar dat is maar van korte duur dat je een fris gevoel houdt en ik vind deze smaak veel te scherp. CB12 is zachter qua smaak en geeft geen tranende ogen.

Lees ook