Oh lekker zeg - vocht! En dan in combi met de bio peeling. Hmmm...

02:08 - 01:17
luistertijd 02:08 - leestijd 01:17

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask
Neoderma: The power of ArginineHydrateren, hydrateren en nog eens hydrateren. In ieder huis is er wel een hydraterende verzorgingscrème te vinden. Naast het feit dat we ons lichaam voorzien van water is het ook belangrijk om de huid te ondersteunen op het gebied van vocht. Smeer jij je ook suf met hydraterende crèmes, maar wil je net even wat extra’s? Ervaar dan de kracht van de Intense Hydration Peel off Alginate Treatment!

Intense Hydration Peel off Alginate Treatment
De Hydration Peel off Alginate Treatment (€ 75,-) is een intensief hydraterende behandeling voor een zachte en verzorgde huid. De behandeling bestaat uit vijf stappen, waaronder het masker op basis van algen. De exclusieve verzorgende formule bestaande uit natuurlijke ingrediënten, voorkomen vochtverlies en verminderen fijne lijntjes die het gevolg zijn van uitdroging. Arginine, een essentieel aminozuur, beschermt en hydrateert de huid en stimuleert de celgroei en regeneratie. Naast Arginine, voorzien algen (bevat vitamine C en A) de huid van vochtregulerende en revitaliserende elementen, zuivert en absorbeert overtollig vet.

Resultaten:

De behandeling kun je één of twee keer per maand toepassen om de huid te onderhouden. Tevens is de behandeling te combineren met de Bio-Peeling behandeling.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask

 

 

Lees ook