Mooie zachtroze lipsticks met een glimmertje.

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

Monique test roze lipsticks

Dit najaar is roze één van de lipstick trends. Trouwens, ook in je kledingkast mag deze kleur niet ontbreken. Monique was benieuwd en testte twee mooie zachtroze tinten met een glimmertje. Deze lipsticks geven de lippen een subtiele kleur en een verzorgde look.

Shop the look!

1. Guerlain Kiss Kiss

De formule van deze fijne lipstick van Guerlain is verrijkt met hylaronzuur, waardoor de lippen voller en zachter worden. Daarnaast bevat deze lipstick commiphora-olie. Deze olie maakt de lippen heerlijk zacht. De kleur Baby Rose is een lichtroze kleur met een glimmertje. Je lippen zien er na aanbrengst meteen verzorgt uit. Je koopt deze lipstick hier.

2. The Body Shop Colour Crush

Deze zachte lipstick van The Body Shop heeft een intense kleur. Door de romige structuur is de lipstick makkelijk mooi aan te brengen. De lipstick is tegelijkertijd een verzorgend product, omdat deze lipstick de lippen hydrateert. Zachte, gladde lippen met een rode gloss als resultaat. De lipstick heeft een lichte bloemengeur. Dit is kleur 245 . Deze kleur is lichtroze met een gouden glimmertje. Shop deze fijne, betaalbare lipstick hier online.

Ben je nog niet uitgeshopt? Hier shop je nog meer roze lipsticks.

 

Lees ook