Douche scrubs die je huid polijsten en meteen je stemming verbeteren!

02:47 - 01:40
luistertijd 02:47 - leestijd 01:40

cosmania

COSMANIA introduceert zes redenen om goed voor jezelf te zorgen en je huid soft, medium of strong het najaar in te scrubben met de natuurlijke nieuwe Shower Scrubs van Cowshed. De Shower Scrubs Verkrijgbaar in de zes bekende geurlijnen met een reeks aan verschillende ‘scrub-levels’! Deze nieuwe douche scrubs polijsten je huid naar perfectie en verbeteren ook meteen je stemming!

Alle expertise en kennis is van stal gehaald om uit natuurlijke geurcombinaties en natuurlijke actieve ingrediënten een serie milde en effectieve douche scrubs te creëren. Het resultaat: zes mooie aanvullingen op de bestaande lijn van Cowshed bad- & body producten!

image_portrait_Cowshed_shower-scrubs-ambiance

Het scrubassortiment is uiteraard helemaal vrij van sulfaten, parabenen, minerale oliën en vaseline. Zoals bij alle producten in de Cowshed line-up, wordt elk product doordrenkt met natuurlijke geuren en gemaakt van pure essentiële oliën.

De Cowshed Shower Scrubs zijn verkrijgbaar in de zes verschillende en bekende ‘moods’ van het merk en bevatten elk minstens twee natuurlijke werkstoffen. De scrubkracht van de natuurlijke scrubdeeltjes zijn per mood verschillend waardoor je kunt kiezen voor een soft, medium of strong behandeling van je huid.

We noemen de Horny Cow Seductive Shower Scrub (scrub level: soft). Dit is de zachtste scrub in het assortiment. De exfoliërende mix van zachte jojoba bolletjes, zoete amandel en cranberry zaadolie zorgen dat de huid straalt en onweerstaanbaar zijdezacht aanvoelt. Verrijkt met ylang ylang en patchouli laat deze body scrub een bloemige geur op de huid achter.

Een andere: Grumpy Cow Uplifting Shower Scrub(scrub level: medium)
Revitaliseer en verfris de vermoeide huid met deze energyzing citrus blend! De stemmingsverbeterende essentiële oliën van grapefruit en mandarijn geven een opgefrist gevoel terwijl de exfoliërende mix van bamboe en kersenpitdeeltjes de textuur verfijnt en de huid een natuurlijke glans geeft. Druivenpitolie zorgt voor voeding en hydratatie.

Of de Wild Cow Invigorating Shower Scrub(scrub level: strong): Voor iedereen die van lekker hard boenen houdt is dit de meest krachtige van de zes Cowshed scrubs. In deze variant zorgen natuurlijke groene thee extracten en zoete amandelolie voor voeding en verzorging. Abrikozenpitdeeltjes zorgen voor een krachtige exfoliatie die een doffe teint transformeert naar een stralende huid. De geurige mix van essentiële oliën van citroengras, gember en rozemarijn vergroten het energieniveau en de vitaliteit.

De Cowshed Shower Scrubs(tube 200ml, € 26) zijn vanaf nu verkrijgbaar via een selectief aantal verkooppunten en bij COSMANIA.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania

 

Lees ook