Maak zelf je matte nagellak of topcoat. Het is heel simpel!

01:51 - 01:06
luistertijd 01:51 - leestijd 01:06

DIY: Matte nagellak maken

Wist je dat je matte nagellak heel eenvoudig zelf kunt maken? Deze nagellaktrend heb je gegarandeerd al veel in modebladen of bij bekende bloggers voorbij zien komen. Als je niet beschikt over een matte nagellak of een topcoat om je shiny nagellakmat mee te maken bekijk dan eens deze video. Hierin wordt uitgelegd hoe je een matte topcoat en een matte nagellak kunt maken. We lichten alvast een tipje van de sluier op: het enige dat je nodig hebt naast nagellak is maïzena en oogschaduw. Bekijk het filmpje van Popsugar om precies te zien wat je moet doen.

DIY Matte Nagellak door Popsugar

Shop the look!

Je kunt natuurlijk ook één van de volgende matte lakjes aanschaffen.

Sally Hansen Big Matte

Transformeer een glossy manicure in een fluwelen matte voor een spannende met een likje lak van deze topcoat. De Silicagel in de formule zorgt ervoor dat de top coat glossy is als hij wordt aangebracht en geeft een matte afwerking als hij opdroogt.

Koop de topcoat hier.

Revlon Nail Enamel

Deze nagellak van Revlon heeft een diepe mooie kleur die lang houdt. De kleur heeft een matte finish. Vrij van DBP, Tolueen en Formaldehyde. Na twee laagjes heb je een perfecte dekking. Dit is kleur 038 Ruby Ribbon Matte.

Koop de nagellak hier.

KOH Matt Colours

Deze nagellak van KOH heeft een matte-finish. De nagellak is verrijkt met Topaas, wat zorgt voor een goede hardheid en lange houdbaarheid. Daarnaast zit er vitamine B5 in deze lak, waardoor de nagels ook verzorgt worden en uitdroging voorkomen wordt. Dit is kleur 223 Flamingo Matt.

Shop dit product hier.

Lees ook