Super anti-ager met 100% klanttevredenheid, wow!

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

cosmania

nealss yard frank incenseVoortbouwend op de multi-bekroonde anti-aging Frankincense huidverzorgingscollectie, heeft Neal’s Yard Remedies deze Frankincense Intense ontwikkeld. Met 100% tevredenheidspercentage is deze eco-crème de top of the bill door toevoeging van plantaardige stamcellen en een peptide complex.

De werking van de diepe hydraterende crème is klinisch bewezen en geeft zichtbare resultaten. Het vermindert lijntjes en rimpels, verstevigt, vergroot de veerkracht, stimuleert de soepelheid van de huid en hydrateert onmiddellijk.

Daarnaast laten onafhankelijke consumentenstudies zien dat:

De anti-aging mix bestaat uit biologische en wild geoogste wierook etherische olie, plantaardige stamcellen van gardenia en een 3-peptide complex, voedende organische baobab en huidversterkende mirre. Lees er hier nog meer over.

Ingrediënten:

  1. Organic & wilde wierook olie maakt de huid stevig, elastisch en verjongt; wierook is een van de belangrijkste oliën voor het verbeteren van de huidtint en de behandeling van huidveroudering en rimpels.
  2. Gardenia Plant Stamcellen brengen de ultieme eco-effectiviteit; ze bevatten huidversterkende eigenschappen, dragen bij aan de bescherming van je huid en het verbeteren de soepelheid van de huid.
  3. 3-Peptide Complex is een mix van drie peptiden: Palmitoyl tripeptide-5, Trifluoracetyl tripeptide-2 en Caprooyl tetrapeptide-3 die samenwerken om de stevigheid en soepelheid van je huid te verhogen, ze bieden ondersteuning van de productie van collageen en verminderen de verschijning van verzakking, fijne lijntjes en rimpels.

Niet voor niets is dit de nieuwe ultieme anti-aging formule van Neal’s Yard Remedies. De Frankincense Intense van Neal’s Yard Remedies is in Nederland verkrijgbaar bij COSMANIA. Wij zijn nu wel heel erg nieuwsgierig geworden, jij ook? Klik verder!

Alle producten zijn verkrijgbaar bij COSMANIA, ook in de webshop.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania

Lees ook