Herstelt de huid en maakt het weer heerlijk zacht

02:57 - 01:46
luistertijd 02:57 - leestijd 01:46

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask Het is weer tijd om de zomerjurkjes, slippers en zonnehoeden in de kast op te bergen, want de zomer is bijna voorbij. Per periode voelt onze huid anders aan, zo ook in de herfst. De huid gaat droger aanvoelen en kan vochtarm zijn.

Maak kennis met het Hydration Moisturizing Mask van Neoderma. Dit intensieve masker herstelt de huid en zorgt ervoor dat je huid weer heerlijk zacht aanvoelt en de vochtbalans van de huid reguleert.

Welke vrouw houdt niet van een verwenmomentje voor zichzelf? Kopje thee, nagels lakken, wenkbrauwen epileren en natuurlijk niet te vergeten een heerlijk (gezichts)masker. Een masker biedt wat extra’s voor de huid.

Naast het feit dat een masker meer werkstoffen bevat dan bijvoorbeeld een dag- of nachtverzorging en voedend werkt, hebben ze allemaal een verschillende functie. Het Hydration Moisturizing Mask biedt voor iedere huidtype een uitkomst.

Hydration Moisturizing Mask

Het Hydration Moisturizing Mask 50 ml (€38,60) bevat natuurlijke ingrediënten die de huid een ware vochtboost geven. Het masker kalmeert, herstelt en zorgt ervoor dat je huid weer goed aanvoelt, zijdezacht!

Het masker kun je intensief gebruiken, één of twee keer per week. Breng een dikke laag aan en masseer het product licht vijf minuten in, vermijd hierbij de huid rond de ogen. Na tien minuten intrekken verwijder je de overtollige crème met droge wattenschijfjes. Je hoeft dus niet weer je hele gezicht af te spoelen, je kunt het masker lekker laten zitten.

Tip: Heb je last van een droge huid of wil je jouw huid een boost geven, dan kun je het product ook als nachtcrème gebruiken.

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask Hydration cocktail

De hydration cocktail bestaat uit heemst, korenbloem en melisse. Deze ingrediënten vormen de basis van ieder hydration product van Neoderma. Korenbloem heeft een ontstekingsremmende werking, kalmeert en verstevigt de huid. Heemst en melisse verzachten, kalmeren en beschermen de huid.

Naast deze ingrediënten bevat het Hydration Moisturizing Mask tarwekiemolie die de huid verzorgt, jojobaolie reguleert de vochtbalans en sheaboter kalmeert en heeft een vochtregulerende werking. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer zacht aanvoelt en gaat stralen!

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma: zijdezachte huid met Hydration Moisturizing Mask

Lees ook