Welke make-up is opvliegerproof?! + video tutorial

03:19 - 01:59
luistertijd 03:19 - leestijd 01:59

De overgang en make-up….we hebben er genoeg over te vertellen. Perfecte tips!

Tips van de expert: Lisa Eldridge!

Via onze tester en ambassador Jolanda stuitten we op een interessante tutorial van visagist Lisa Eldridge die haar fourty-something vriendin – “I used to be pretty, before I start sweating!”- een aantal tips & tricks geeft om haar huid met make-up nét dat beetje extra te geven.

Hoe ga je met make-up om met opvliegers? Welke producten zijn bijvoorbeeld waterproof en langhoudend genoeg om een zweetaanval te doorstaan?

Check vooral ook even haar hilarische uitspraken tijdens het make-uppen door “When I finally got rid of my moustache I discovered all of these wrinkels!!” en “Sometimes I put on too much make up that people start thinking I’m a drag queen.”

Wat wij van deze video leerden:

Lees ook