Zorgeloos een duik nemen in het zwembad? Dat kan met deze make-upjes

02:46 - 01:39
luistertijd 02:46 - leestijd 01:39

Urenlang bakken op het strand, een duik nemen in het zwembad of een fikse fiets- of wandeltocht langs de boulevard. Op hete zomerdagen kan het maar zomaar voelen alsof je make-up van je gezicht smelt door al het gezweet, het chloor- en zeewater. Niet zo chique? Met deze waterproof make-upjes wél!

We selecteerden voor jullie waterproof make-up van o.a M.A.C, Make Up Forever, Givenchy, Ellis Faas, Clinique, Marc Jacobs, Guerlain en Art Deco.

Shop the look!

1. MAC Pro Longwear Waterproof wenkbrauwgel die je wenkbrauwen in bedwang houdt, ook met (zee)water en zweet. De formule is niet-vet, verhardt de haartjes niet en geeft ze een natuurlijke look. Hallo Cara Delevigne!

Shop het hier.

2. Make Up For Ever Aqua Matic Waterproof Glide-On Eye Shadow in de tint Iridescent Turquoise. Ook op het strand mogen je ogen best een exotisch kleurtje matchend bij je bikini. Deze oogschaduwstick is ideaal want het loopt niet uit. Naast water- ook smudgeproof en verkrijgbaar in veel meer tropische kleurtjes zoals neongeel (!).

3. Givenchy Ombre Couture oogschaduw in de kleur Prune is een zachte en cremige oogschaudw die tot wel zestien uur lang houdt. Met carnaubawas voor extra glans. Hello sunshine.

Shop het hier.

4. Ellis Faas Glazed Lips in Sheer in de tint Bright Coral zorgt voor lippen om te zoenen, ook in het water. Het geeft de lippen een mooie wetlook voor een extra zwoele blik. Wat er in zit? wat dacht je van vitamine E, C, Omega 3 en Omega 6. Dat maakt je natuurlijk extra onweerstaanbaar op je luchtbedje..

5. Marc Jacobs Beauty Magic Marc’er Precision Pen Waterproof Eyeliner in een gitzwarte kleur zorgt ervoor dat je cat eyes niet uitlopen tijdens een zomerse dag aan het strand of langs het zwembad.

6. Clinique Super Balanced Make Up werkt vochtinbrengend en talgabsorberend en is speciaal voor de droge tot gecombineerde huid. Naast waterproof ook olie-vrij en 100 procent parfumvrij. Ook ideaal voor tijdens het sporten.

Shop het hier met korting.

7. Art Deco waterproof concealer stick zorgt ervoor dat donkere kringen, rode plekjes en littekens niet zichtbaar zijn. Ook niet na een flinke duik in het zwembad. Dit concealerpotlood is langhoudend, kan tegen een stootje en heeft een fijne punt zodat je het gemakkelijk aanbrengt. Onmisbaar voor in je strandtas dus.

Shop het hier.

8. Guerlain Cils d’Enfer Waterproof Mascara houdt niet alleen je wimpers mooi droog, het geeft ze ook een tropisch kleurtje. Het krult de wimpers, maakt ze vol en houdt ze soepel. En knipogen maar!

Shop het hier.

Lees ook