COSMANIA heeft veel zon besteld deze zomer! Met Korres, This Works & Herbology

03:01 - 01:48
luistertijd 03:01 - leestijd 01:48

cosmania

Cosmania: de beautytoppers voor deze zomer Bij COSMANIA dromen ze van een lange, zwoele zomer! Hun klanten zijn dan ook verzekerd van een prachtig strak, bruin en goed beschermde huid met heerlijke COSMANIA toppers. Veilig zongebruind of bruin zonder zon… We zetten een aantal van hun internationale beautyproducten voor je op een rij.

Body detox: lekker in je vel

Energie & voeding in een flesje: De Detox Botanical Bath/Shower Infusion helpt om vocht af te drijven en stimuleert de bloedsomloop en verplaatsing van gifstoffen. Een ideale bondgenoot tegen cellulitis.

De olie geeft je nieuwe energie! Het zuivert en verkwikt een sloom lichaam en een trage geest, terwijl het de huid zacht maakt en voedt. De Elemental Herbology Detox Botanical Bath/Shower Infusion helpt zwellingen in buik, heupen, billen, benen en enkels verminderen. En, niet onbelangrijk, het is de perfecte voorbereiding op een summer body!

Elemental Herbology – Detox Botanical Infusion – 150 ml – €22.

cos2Streeploos bruin

Is je bleke huid dringend toe aan kleur of wil je de levensduur van je zongebruinde velletje verlengen? Gebruik dan dagelijks de This Works Perfect Legs Gradual Tan. Dit mooie product van This Works verbetert de huid van je benen, vermindert onvolkomenheden en geeft je onderdanen een natuurlijke bruine kleur, met subtiele glans en zomerse glow. Streeploos!

De lotion bevat een combinatie van DHA (van natuurlijke oorsprong) en Erythulose (ook van natuurlijke oorsprong) waardoor je een langdurig en geleidelijk tanning effect krijgt; tegelijkertijd zorgen vitamine C en E ervoor dat de huidtoon egaler wordt.

This Works – Perfect Legs Gradual Tan – 120 ml – €49.

cos3Griekse smoothies voor je huid

Dat yoghurt gezond is, weten de Grieken al eeuwen. Naast hun dagelijkse portie tzatziki gebruiken ze dit natuurlijke product om de huid te hydrateren en te herstellen na zonnebrand. Yoghurt is een natuurlijke bron van lactose, proteïnen, mineralen en vitaminen, het verhoogt het vochtgehalte in de bovenste huidlagen en geeft de huid een fris gevoel.

Niet zo gek dus dat dit witte wonder het belangrijkste ingrediënt van de Face & Body Yoghurt Sun Spray van het Griekse merk Korres is. Want voorkomen is immers beter dan genezen! Deze luchtige, niet-plakkende en zonbeschermende emulsie geeft bescherming tegen UVA- en UVB-straling, voelt zacht aan, bevat kalmerende ingrediënten en is zeer geschikt voor de gevoelige en lichte huid.

Het natuurlijke extract van de actieve aloë vera hydrateert de huid en vermindert de zichtbare tekenen van veroudering. Deze Yoghurt Sun Spray is niet alleen water- maar ook zweetbestendig. Het is dermatologisch getest, vrij van parabenen en parfum en verstopt de poriën niet.

Korres – Yoghurt Sun Spray SPF 20 / 30 – 150 ml (respectievelijk €30 en €31).

Alle producten zijn verkrijgbaar bij COSMANIA.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania

 

Lees ook