Skincare met een geweten…

02:56 - 01:45
luistertijd 02:56 - leestijd 01:45

cosmania logo

Nieuw bij Cosmania: Human+Kind skincareHet Ierse Human+Kind is een doorbraak in het denken over skincare: “Being kind to others starts with being kind to yourself.”

Daarom hebben de oprichters een natuurlijke en vriendelijke verzorgingslijn ontwikkeld. Lief voor je huid, lief voor je spaarzame tijd en lief voor je portemonnee.

Human+Kind zorgt goed voor de moderne vrouw met effectieve, natuurlijke en eenvoudige producten. Hoogste tijd om deze pareltjes bij COSMANIA te ontdekken!

Over Human + Kind

Human+Kind is een natuurlijk huidverzorgingsmerk, een doorbraak in het denken over skincare. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen die er genoeg van hebben om geld en tijd te verliezen aan onnodige producten.

Niet vele verschillende producten voor verschillende huidzones en verschillende huidtypes, maar een eenvoudige aanpak met betaalbare (vanaf €8) kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten. Producten die kunnen multi-tasken en voorzien in de behoeften van alle huidtypen en alle leeftijden.

Human+Kind ‘skincare with a consience’ is geboren uit hartstocht van de twee Nederlandse oprichters, Rene van Willigen en Jeroen Roos. Hiermee introduceren ze de ‘nieuwe eenvoud’ waardoor meerdere stappen in huidverzorging niet meer nodig zijn.

Uiteraard doet de kwaliteit van de producten niet onder en focust Human+Kind vooral op de resultaten voor je huid. Hierbij komt het merk ook nog eens tegemoet aan een van de grootste frustraties van de moderne vrouw: het gebrek aan tijd!

Nieuw bij Cosmania: Human+Kind skincareVol met natuurlijke, genezende en herstellende ingrediënten 

In de hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haar combineert Human+Kind tijdloze beautygeheimen met moderne wetenschappelijke kennis.

Daarom zitten de Human+Kind producten boordevol met hoge concentraties natuurlijke, genezende en herstellende ingrediënten en worden de chemische ‘nasties’ resoluut buiten de deur gehouden.

Dit resulteert in natuurlijke en sterk geconcentreerde formules en producten die betrouwbaar zijn en wérken.

Nieuw bij Cosmania: Human+Kind skincareVriendelijk voor de zeer gevoelige huid

Alle producten bevatten abc-kruid (achmella oleracea), jojoba olie en wegdistel (onopordum acanthium) die zorgen voor een vermindering van allergische reacties, verstopte poriën en andere irritaties van de huid.

Daarnaast zijn alle producten dermatologisch getest en speciaal gescreend op allergische reacties, waardoor de hele lijn ook heel geschikt is voor de meest gevoelige huid.

Alle producten zijn vrij van parabenen, vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en andere chemische toevoegingen en zijn uiteraard niet op dieren getest.

Kortom, met Human+Kind lanceert Cosmania een heerlijk nieuw, natuurlijk verzorgingsmerk: lief voor je huid, lief voor je spaarzame tijd en lief voor je portemonnee! Human+Kind is vanaf nu verkrijgbaar bij COSMANIA (prijzen variëren van €8 tot €30).

Human + Kind is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij COSMANIA, online en in de winkel in Amsterdam.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania logo

 

Lees ook