Oh lovely sunkissed looks!

02:33 - 01:32
luistertijd 02:33 - leestijd 01:32

Altijd al willen weten hoe Cameron Diaz haar huid zo mooi stralend krijgt? Volgens make-up artist Benjamin Puckey, die de actrice hielp met dit sunkissed huidje voor een fotoshoot in St. Barts, heeft ze het deels te danken aan haar goede genen.

“Ik kwam Cameron tegen in de sportschool en ik was overdonderd door haar mooie, gave huid”, vertelde hij. “Blijkbaar werpt haar gezonde levensstijl zijn vruchten af.” Toch heeft ook Cameron wat hulp gehad om er zo piepfijn uit te zien. Benjamin Puckey deelt met ons de beauty geheimen van Cameron.

Less is more

Voor deze fotoshoot kreeg Cameron een minimal make-up look. Ze beschermt haar huid altijd goed tegen de zon. Hiervoor gebruikt Cameron de favoriet van de sterren: Colerescience Sunforgettable Mineral Sunscreen. Vervolgens heeft Benjamin een bronzing powder aangebracht voor het sunkissed huidje.

Hiervoor heeft hij de Nars Bronzing Powder in de kleur Laguna gebruikt. Als finishing touch droeg Cameron een lotion van walnoot, die haar huid liet stralen. Het product dat hiervoor is gebruikt is de walnut lotion van Mario Badescu. Volgens Benjamin Pucky was Cameron dolblij met het resultaat, ga jij het ook proberen?

1. Colorescience Sunforgettable Mineral Sunscreen
Deze handige poeder in kwast vorm beschermt de huid tegen de schadelijke straling van de zon en maakt de huid zijdezacht. De poeder heeft een SPF 30, waardoor de huid beschermt wordt. Door de kwast is deze sunscreen makkelijk aan te brengen en je kunt het product overal mee naartoe nemen (ook naar het strand).
Ook top! Paula’s Choice Sunkissed Custom Color Bronzer. Shop.

2. Nars Bronzing Powder in de kleur Laguna
Dit fijne product van Nars zorgt voor een gezonde glans en een fijn tintje. In de poeder zit een gouden glimmer. De poeder is mild en vult teven lijntjes en poriën voor een glad ogende huid. Met deze bronzing powder creëer je gemakkelijk een sunkissed huid a la Cameron.
Shop hier de mooiste bronzing powders met een shimmertje, en lekker voordelig.

3. Walnut lotion van Mario Badescu
Deze heerlijke lotion laat je huid glanzen en stralen. Het is een rijke crèmige body lotion die de droge huid zacht maakt en hydrateerd. De walnoot olie in het product hydrateerd de huid en zorgt ervoor dat je maximaal percentage vocht in de huid opneemt. Koop producten van Mario Badescu hier online.

Lees ook