Scrubben en smeren voor een zijdezachte huid

03:17 - 01:58
luistertijd 03:17 - leestijd 01:58

Neoderma los

Het is lente en met de zomer in het vooruitzicht is het tijd om niet alleen het gelaat, maar ook het lichaam is goed te verzorgen. Neoderma heeft het afgelopen jaar twee vernieuwde lichaamsverzorgingsproducten geïntroduceerd, een Body Lotion en Body Scrub met fucogel en aloë vera. Deze twee toppers zijn onmisbaar in ieder zijn beautyritueel. De frisse geur en de kleurrijke look laten je direct aan de zomer denken!

Body Scrub

Geniet van de voordelen van de Neoderma Body Scrub die rijk is aan extracten van planten en oliën. De scrub verwijdert dode huidcellen en zuivert de poriën. Met als resultaat een zijdezachte huid.

Ook versterkt het de werking van lichaamsverzorgende producten die na de scrub worden aangebracht. Je kunt de scrub op de droge huid aanbrengen met masserende bewegingen, maar ook op een vochtige huid, bijvoorbeeld onder de douche. Tip: Besteed extra aandacht aan ruwere gedeeltes van de huid zoals de ellebogen, knieën en hielen.

Neoderma: Get ready for summer! Body Lotion

Als de huid goed is bewerkt met de scrub is het tijd om je huid te verwennen met de Neoderma Body Lotion. Deze is heerlijk fris en heeft een rijke structuur zonder dat er een vettig laagje achter blijft. Ideaal, want zo kun je gelijk in je kleren springen. Het zorgt voor een betere hydratatie van de huid, houdt de huid soepel en gaat vochtverlies tegen door een beschermende film op de huid te vormen. Verfrissend,  verzachtend en revitaliserend.

Deze twee producten werken beschermend met als resultaat een zachte en gladde huid. De huid ziet er jonger en frisser uit en de huidstructuur wordt aanzienlijk verbeterd.

Adviesprijs: €38,60

Inhoud: 400 ml

Deze heerlijke body producten van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan 1000 Neoderma-salons verspreid door heel Nederland.

Hoofdbestanddelen:

Fucogel (gewonnen uit soja en mais): Een polysacharide, bestaande uit fucose, galactose en galacturonzuur met een sterk filmvormende eigenschappen die uitdroging voorkomt. Het zorgt voor hydratatie, maakt de huid minder droog en vermindert irritatie.

Aloë vera: de aloë vera-plant bevat een kleurloze, transparante gel die uit het hart van het blad wordt verkregen. Aloë vera staat al eeuwenlang bekend om zijn opmerkelijke medicinale en cosmetische eigenschappen en bestaat uit polysachariden die een film op de huid vormen om vochtverlies te voorkomen en de huid te hydrateren. Polysachariden stimuleren de celgroei, helen, kalmeren, hydrateren en regenereren de huid.

Neoderma verkooppunten

Door de grote hoeveelheid huidspecialisten die met Neoderma werken is er altijd een salon in de buurt.

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

Lees ook