instant verzorging en een heerlijk haargevoel

01:38 - 00:59
luistertijd 01:38 - leestijd 00:59

Bijzonder: Redken Pillow Proof Blowdry

Kijk, hier zijn wij nou dol op. Simpele producten met dubbel resultaat. Omdat wij simpel weg te weinig tijd hebben om met onze snufferd lang voor de spiegel te staan.

Redken Pillow Proof
Redken komt met twee nieuwe stylingproducten die niet alleen superhandig zijn en fijn in gebruik, maar ook nog eens in een fijne verpakking zitten voorzien van een hele gezellige kleur: een prachtig chic roze!

Eigenlijk bestaat Pillow Proof uit drie stappen, de middelste stap in het gebruik van het echte style product afgestemd op jouw haartype en coupe, we focussen even op stap 1 en 3.

Stap 1 is een fohnproduct: een blowdry express primer. Een lightweight spray die de fohntijd vermindert, en de werking versterkt van het stylingproduct dat je erna gebruikt. Hij geeft hittebescherming tot 230 graden celcius. Get it!

Stap 3 is ten fantastisch fine dry shampoo, om je blow dry ook na twee dagen nog in optimale shape te houden. Redken noemt het de Extender, die de levensduur van je blowdry verlengt. Hij verwijdert talg en geurtjes en geeft een matte finish. Monique vindt hem geweldig. Omdat hij ook fijn haar geen viezig gevoel geeft, wat droogshampoo’s wel vaak doen. Ook wordt je haar niet wittig. Het blijft mooi luchtig.

Laat je voor stap 2 adviseren bij je Redken kapper omdat dit merk zoveel soorten stylingproducten heeft, en er zeker een fantastisch product voor je bij zit.

Shop de Pillowproof producten hier online. We garanderen je echt een tevreden ervaring!

 

Lees ook