Zorgeloos de zomer door met een goed gevoede huid

02:56 - 01:45
luistertijd 02:56 - leestijd 01:45

Heerlijke zomerserums van SwissCode Pure, zo verzorgend, direct onder je antizonnebrandcreme!

BeautyJournaal’s testpanellid Anja heeft onlangs drie prachtige serums van het Zwitserse merk Swisscode getest. Serums met verzorgende, maar ook huidverbeterende kwaliteiten.

En wat Anja zo prettig vond, is dat ze vet-vrij zijn. Je kan ze dus in de zomermaanden, of wanneer je huid toch wat vetter is, solo gebruiken, zonder dagverzorging. Dit betekent ook dat je ze prima kan combineren met een antizonnebrandverzorging.

Minder laagjes, maar wel optimale verzorging.

Uit Anja’s test kwamen de serums Hyaluron en MPC als meest favoriet.Het Hyaluron serum geeft langdurige hydratatie aan de huid, en door die optimalisering van vocht in de huid, ziet deze er ook meer gladgestreken en ontspannen uit. Het serum is geschikt voor een normale tot droge huid. Het draagt bij aan de stevigheid, de structuur van de huid en laat het er frisser en jonger uitzien.

Glad huidresultaat
Anja vindt dat het serum makkelijk aanbrengt, fris ruikt en na het aanbrengen een mooie, gladde, gehydrateerde huid zien. “Wat een SUPER serum! Dit serum doet écht wat het claimt! Het smeert zuinig én gemakkelijk uit en laat een minder rimpelig, dus gladder, en gehydrateerde huid zien!”

Het MPC serum stimuleert de celvernieuwing met cytokinen (dit zijn proteïnes die een rol spelen in de immuunafweer en het activeren van bepaalde receptoren), verbetert de huidstructuur, maakt de huid zachter, soepeler en steviger en is geschikt voor alle huidtypen

Steviger huidgevoel
Anja vertelt erover: “Ook hier wordt de claim waargemaakt! Na het aanbrengen, even goed laten drogen op je huid. Je ziet echt een aangespannen, steviger huid.”

Vrij van geur-,kleur- en conserveringsstoffen
SwissCode Pure serums zijn vrij van conserveermiddelen, alcohol, kleurstoffen, aardolie derivaten, PEG, PPG, oppervlakte-actieve stoffen en emulgatoren. De serums zijn glashelder, het zijn pure hydro-gels.

Een heel groot maar ook fijn voordeel is, dat de serums gecombineerd kunnen worden met je dagelijkse huidverzorging.

Ideale basis voor make-up
Anja besluit haar Swisscode Pure ervaring: “Om uit te proberen hoe mijn droge huid ging aanvoelen na alleen de serums gesmeerd te hebben, heb ik een aantal weken geen verzorging gebruikt.

Heel, echt héél sporadisch, had ik een trekkerig gevoel. Groot voordeel dus, dat ik nu geen vettig uitziende huid. Het is een mooie basis om met minerale gezichtspoeder (met spf) overheen aan te brengen.

De producten zijn zuinig in gebruik, ze doen wat ze beloven en je hebt aanzienlijk minder aan verzorgingsproduct nodig, zo is mijn ervaring.”

Lees meer over Swisscode huidverzorging op de website.

WIN! Een heerlijke set Swisscode Pure serums ter waarde van € 130,-. en ga zorgeloos de zomer door. Ga hier naar de actiepagina.

Lees ook