Natuurlijk in kleur!

02:48 - 01:41
luistertijd 02:48 - leestijd 01:41

cosmania logo

Nieuw bij Cosmania: Korres make-uplijn vol intense kleuren

Eindelijk, de multi-award winning Korres make-up lijn is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Intense kleuren, geïnspireerd op de natuur met dermatologisch geteste, ultra verdraagzame texturen in een design verpakking.

Deze make-up lijn die natuur, wetenschap en kleurkunde naadloos met elkaar integreert, is nu exclusief verkrijgbaar bij COSMANIA!

Rijke kleuren vanuit de natuur

Kleuren vanuit de natuur zijn rijk, vol, intens en primitief. Geïnspireerd op deze intensiteit en natuurlijke variatie die je in de elementen van de natuur terug vindt – water, aarde, lucht, mineralen en planten – introduceert Korres een kleurrijke natuurlijke make-up lijn. De kleurpigmenten die Korres in de make-up producten gebruikt, zijn minikristallen die verschillende effecten geven in kleurintensiteit, transparantie en glans.

Technologie en natuurlijke ingrediënten voor een optimale verdraagzaamheid door de huid

Alle Korres make-up producten zijn ontwikkeld met behulp van natuurlijke emulgatoren, plantaardige oliën en wassen, kruidenextracten en vitaminen. Elke productlijn combineert natuurlijke ingrediënten met geavanceerde kleurpigmenten en plantaardige coatingtechnologie om makkelijke toepassing en uitstekende verdraagzaamheid van de huid te garanderen.

Nieuw bij Cosmania: Korres make-uplijn vol intense kleurenFormules en texturen gebaseerd op de Korres skincare principes

De make-up producten van Korres zijn gebaseerd op hun basisfilosofie, waarbij zoveel mogelijk synthetische ingrediënten (zoals minerale oliën, propyleen glycol en ethanolaminen) zijn vervangen door natuurlijke oliën, natuurlijke aminozuren en milde alternatieven die huidvriendelijker zijn en tegelijkertijd hydraterende en voedende eigenschappen bevatten.

Om zo huid- en milieuvriendelijk mogelijk te zijn, is het gebruik van siliconen en parabenen waar mogelijk uitgesloten of beperkt tot een minimaal percentage. Daarbij zijn alle producten dermatologisch en/of oogheelkundig getest.

Multi-award winning

Sinds de internationale lancering heeft de Korres make-up range verschillende internationale awards in de wacht gesleept, waaronder de Gold Prix de Beauté (Griekenland), Green Beauty Bible Award (UK), ELLE – World’s Best Beauty Products (US) – Allure Best of Beauty (US), InStyle Best Beauty Buy (US).

Nieuw bij Cosmania: Korres make-uplijn vol intense kleurenDe opbouw van de lijn:

Face:

Een Wild Rose Foundation (verhelderend en long-lasting SPF15) Wild Rose Concealer (verhelderend, dekkend), Multi-vitamin Compact Powder (light-weight, matte finish), Watermelon Lightweight Tinted Moisturizer SPF30, Monoi Oil Bronzing Powder en de Blush Zea Mays.

Eyes:

Black Mineral Mascara en liners, Sunflower & Evening Primrose Eye Shadows, Eyeliner Pencils, Soft Eyeliners Pencils, Eyebrow Pencils.

Lips:

Mango Butter Lipstick SPF10, Cherry Lip Gloss, Lip Butter, Mandarin Lip Butter Stick SPF15, Lipliner.

Nails:

Myrrh & Oligo-elements Nail Polish (versterkend en verzorgend).

De make-up lijn van Korres is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij COSMANIA, online en in de winkel in Amsterdam.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania logo

Lees ook