Effectieve reinigers die werkzame stoffen erna nog beter laten opnemen

03:38 - 02:11
luistertijd 03:38 - leestijd 02:11

Neoderma losDe eerste stap richting een mooie huid is de basis van je gezichtsverzorgingsroutine, namelijk het reinigen. Door de dag heen vervuilt je huid door vrije radicalen, talg, transpiratie, make-up resten, dode huidcellen en ga zo maar door. Zonder een goed gereinigde huid is er ook geen goede verzorging mogelijk en ontstaan er onzuiverheden.

Reinig je huid intensief

Een professionele dieptereiniging in de salon is zeker een must, maar ook de huid thuis reinigen is van groot belang. Neoderma heeft een uitgebreid assortiment met intensief werkende reinigingsproducten die de huid gereed maken voor de opname van actieve werkstoffen.

Cleansers & Lotions

Neoderma: cleansers en lotions voor een schone huidCleansing Milk (€ 25,65): deze fluweelzachte milde reinigingsmelk is verrijkt met natuurlijke plantaardige oliën voor de verzorging en reiniging van de huid en poriën.

Het product verwijdert make-up en andere onzuiverheden. De huid herstelt en wordt verkoeld door het komkommerextract dat verwerkt is in de Cleansing Milk. Geschikt voor de droge en normale huid.

Cleansing Cream (€ 32,15): een afspoelbare, schuimende crème die de huid zacht, maar ook diep reinigt.

Dit product zorgt voor een natuurlijke beschermlaag van de huid en werkt vochtregulerend en verfrissend. Daarnaast heeft het product een geneeskrachtige werking door de zwarte komijnolie die verwerkt is in de Cleansing Cream. Voor alle huidtypen.

Liquid Soap (€ 32,15): een gezichtsreinigingszeep met een diep zuiverende werking waarbij de pH-waarde van de huid in balans blijft. Door het ingrediënt menthol voelt je huid weer fris en koel aan.

De zeep één keer per dag gebruiken op een vochtige huid. Laat de Liquid Soap 2-3 minuten inwerken en spoel zorgvuldig af. Vermijd contact met de ogen. Voor de gecombineerde en vette huid.

Twin Cleansing Lotion (€ 32,15): twee-in-één reinigingsproduct, speciaal ontwikkeld om tijdelijk te gebruiken bijvoorbeeld voor vakanties of ideaal na het uitgaan. Deze Twin Lotion (remover en tonic) reinigt en verstevigt de huid in één keer. Voor alle huidtypen.

Tonic Lotion (€ 28,45): een verfrissende lotion verrijkt met natuurlijke kruiden- en plantenextracten die zorgen voor een stralende en frisse huid. Toverhazelaarextract dat verwerkt is in het product, zorgt ervoor dat de poriën dichttrekken. Voor alle huidtypen.

Herbal Lotion (€ 28,45): Deze verfrissende, koele tonic met actieve kruidenextracten verkleint de poriën en verbetert de huidstructuur. De Herbal Lotion voorkomt overtollige talgproductie door de kamfer die aan het product is toegevoegd. Deze lotion is speciaal ontwikkeld voor de vette/acne huid.

I’ve got my eyes on you! 

Eye Make-up Remover (€ 25,65): een kalmerende oog make-up remover op basis van aloë vera die op een milde wijze makkelijk make-up verwijdert en de wimpers verzorgt.

Dual Face Eye Make-up Remover (€ 25,65): een zachte lotion voor het verwijderen van make-up en waterproof make-up/mascara. Voorkomt droogheid en irritatie, zorgt voor het behoud van elasticiteit van de huid en versterkt de wimpers.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

Lees ook