Dé perfecte voorbereiding op elke rokjesdag!

02:38 - 01:35
luistertijd 02:38 - leestijd 01:35

cosmania logo
Cosmania: This Works Perfect Legs Skin Miracle voor perfecte benenEen van COSMANIA’s supersterren is This Works Perfect Legs Skin Miracle. Dit perfectionerende serum geeft je mooie benen een nieuwe impuls, maakt ze mooi, zuiver en geeft daarmee je zelfvertrouwen een boost. Heerlijk als je benen weer onder lagen kleding tevoorschijn komen! Ook voor andere delen van je lichaam heeft This Works dé oplossing.

De Perfect Legs Skin Miracle is ontwikkeld volgens de drie  waarden van This Works: Modern, Natural en Beauty.

Modern

Benen waar je direct mee kunt schitteren, lijkt misschien een onbereikbaar ideaal. Scheren en harsen eisen hun tol en vooral de bleekhuidjes onder ons verbergen hun benen meestal in een veilige panty.

De krachtige formule van het nieuwe This Works Perfect Legs Skin Miracle biedt uitkomst. Dit serum maakt de benen direct mooier met een krachtige formule om oneffenheden tegen te gaan. Hierdoor zijn je benen het hele jaar door vrij van imperfecties en ze krijgen een mooie glans. Klinkt ons als muziek in de oren.

Natural

De Krachtige Vitamines C en E in combinatie met Arnica en Caramel in de This Works Perfect Legs Skin Miracle helpen om de huid te egaliseren en te herstellen. Een hoge concentratie van Vitamine C en E dringt snel door tot de bovenste huidlaag om pigmentatie, littekens en oneffenheden te verminderen.

De krachtige antioxidant werking van de ingekapselde vitamine C helpt beschadigingen en vlekjes van de huid – die vaak optreden na snijwondjes, kneuzingen – verminderen, stimuleert de celvernieuwing en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering.

Vitamine E vermindert roodheid, ontstekingen en irritaties van de huid na het scheren en waxen. Caramel zorgt voor een natuurlijke, warme, niet-chemische teint. Zo krijgt iedere huid een subtiel kleurtje.

Beauty

Naast het herstellen en perfectioneren van je huid en het tegengaan van oneffenheden, geeft This Works Perfect Legs Skin Miracle ook gelijk een sun-kissed tan en een prachtige A-list glans aan je benen.

Lees ook wat andere Cosmanics van dit product vinden en de uitgebreide review van BeautyJournaal’s Jolanda en ELLE beautyredactie (onder het kopje ‘in de media’).

Maar ontdek bijvoorbeeld ook de Perfect Legs Gradual Tan, de Skin Deep Dry Leg Oil en de Perfect Heels Rescu Balm. De hele Skin Perfect en alle ander producten van This Works zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij COSMANIA, online en in de winkel in Amsterdam.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania logo

Lees ook