Verzorgingsproducten op basis van witte thee extract zijn deze zomer een must voor jouw huid!

03:10 - 01:53
luistertijd 03:10 - leestijd 01:53

Waar ben jij aan toe deze zomer? Beautea beauty -en thee producten zijn verdeeld in zes ‘moods’. Of je nou op zoek bent naar comfort, ontspanning, vitaliteit, verfrissing, verwennerij of verrast wil worden óf iemand anders dat gunt: voor ieder moment is er een mood.

De producten bevatten werkzame stof uit witte thee, een super antioxidant. Daar lees je hier meer over.

Refresh me!

Verfris je huid. Refresh me producten zijn ideaal om je huid voor te bereiden op de zomer én te onderhouden tijdens die heerlijke momenten van zon en rust.

Refresh me – reinigingsmelk

Met deze zachte reinigingsmelk verfris je je huid en verwijder je make-up en vuil zonder de huid uit te drogen. Het verwijdert geen natuurlijke oliën van de huid, waardoor de beschermende eigenschappen van de huid intact blijven. Voor een frisse, zachte en stralende huid. Dispenser 140 ml.

Refresh me – reinigingslotion

Verfris en reinig je huid met Refresh me,  een diep zuiverende, en hydraterende lotion. Helpt de vochtbalans van je huid op peil te houden. Met provitamine B5. Voor een zachte, goed gevoede en prachtige huid zonder onzuiverheden. Dispenser 140 ml.

Refresh me – gezichtsscrub

Verfris je huid met deze zuiverende gezichtsscrub met bamboe. Refresh me scrub heeft krachtige reinigende en ontgiftende eigenschappen. De scrub reinigt je huid grondig én is geschikt voor de gevoelige huid. Voor een zachte, frisse en stralende huid. Dus verberg je huid niet langer en ga totally refreshed de zomer in! Pot 50 ml.

Energize me!

Geef jouw huid rondom je ogen een energieboost. Energize me oogcrème is speciaal ontwikkeld voor gevoelige huid rond de ogen. Kalmeert geïrriteerde huid, stimuleert de celvernieuwing en voorkomt rimpels.

Energize me heeft een super frisse en lichte textuur met sterk hydraterende eigenschappen die de elasticiteit van de huid herstellen. Met deze oogcrème word jij het stralende middelpunt. Pot 15 ml

Dazzle me

Laat je verrassen door de werking van deze bijzondere crème. Iedere dag wordt je huid blootgesteld aan de zon. Ook al ben je maar heel even buiten, een goede verzorging is daarom een must.

Dazzle me – gezichtscrème beschermt, voedt, hydrateert en verzacht je huid. De SPF 15 beschermt je huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van de zon en voorkomt huidveroudering. 24-uurs crème SPF 15 Pot 50 ml

Comfort me!

Gun je huid na het zonnen rust én een opkikker tegelijk met Beautea’s gezichtsmasker. Comfort me heeft krachtige, herstellende eigenschappen. Reinigt, verfrist, hydrateert én kalmeert je huid. Voor een ongelooflijk zachte huid zonder onzuiverheden. Pot 50 ml

Goed voorbereid de zomer in. Shop en ontdek meer moods op de Beautea website of breng een bezoek aan een van de Beautea belevingspunten waar je je heerlijk kan laten verzorgen en verwennen.

Beautea biedt je een moment voor jezelf, laat de wereld maar even wachten…

WIN! Een geweldig verzorgingspakket van Beautea ter waarde van € 125,-. Ga hier naar de actiepagina.

Lees ook