Haar Haartrends Inspire 5 Stylen

Goldwell’s Color Zoom Event een haarspektakel

Goldwell's Color Zoom Event vol met optische illusies
Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Dé nieuwste trends op haargebied draaien om optische illusies..

Goldwell's Color Zoom Event vol met optische illusiesTijdens de presentatie van de nieuwste trendcollectie Reallusion van kappersmerk Goldwell in de Westergasfabriek in Amsterdam draaide het allemaal om optische illusies. Alles wat je zag, was niet echt. Of toch wel..

De Reallusion collectie getoond tijdens de show in Amsterdam zat vol met ongebruikelijke kleurencombinaties en verborgen details. Twee keer kijken (of vaker) was aan te raden om de magie achter het kapsel te ontdekken.

Kunstwerk op het hoofd

Zo kwam er op de meterslange catwalk een model voorbij, waarbij gevlochten haar was omgetoverd tot een enorme hoed, het werk van Color Zoom Master Mario Krankl.

Andere kapsels waren weer asymmetrisch en opgerold op het hoofd waar het allemaal draaide om megavolume. Ook was er een 360° lasershow, werden er muurvullende videopresentaties gehouden en gaven de zogenaamde Dutch haircutters met hun Street Collection live een eigen draai aan het concept Reallusion. Kortom: groots en lekker over the top! Niet echt draagbaar, wél fijn om naar deze haarkunstwerken te kijken.

Backstage:

Goldwell's Color Zoom Event vol met optische illusies

 De show:

Goldwell Color Zoom Event Goldwell's Color Zoom Event vol met optische illusies

Tip: meer haartrends voor voorjaar/zomer 2014 vind je de haartrend rubriek van ons trendmagazine Inspire 5.

Meer weten over Haar?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.