Met M.A.C. Skinfinish en de Colour Envy lipstick van Estée Lauder

01:43 - 01:01
luistertijd 01:43 - leestijd 01:01

Shop the look!

1. Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick in de tint Insolent Plum met hyaluronzuur die je lippen extra zacht maakt. De lipstick geeft textuur, vorm en volume en blijft tot wel zes uur lang zitten. De stick komt in een luxe verpakking met magnetische dop en is verkrijgbaar in twintig tinten en een matchende nagellak in vier verschillende kleuren waaronder ook de tint Insolent Plum. Daar zit vast en zeker je favoriet wel tussen. Shop de prachtige tint hier online met korting.

Tip: Hap na het stiften met je lippen in een servet om de overtollige lipstick weg te halen. Poeder vervolgens je lippen na zodat je er langer van geniet! Gebruik bij donkere tinten altijd een lippotlood. Erg fraai is de transparante liner van Dior.

2. M.A.C. Mineralize Skinfinish in de tint Perfect Topping inclusief een zacht paarse glow. Dit poeder is satijnzacht en geeft je huid een matte en metaalachtige finish. Gebruik ‘m bijvoorbeeld als highlighter voor op je wangen. Ook te koop in de tinten Stereo Rose (roze), Soft and Gentle (brons) en Gold Deposit (goud). Mooi als het lentezonnetje je gezicht al iets gebruind heeft. Shop Skinfinish hier online in diverse gradaties.

Tip: om een highlighter aan te brengen, kun je een blushkwast gebruiken, deze is iets kleiner dan een poederkwast. Kies voor een kwast die schuin afloopt zodat je een mooie lijn krijgt. Ook handig om contouren aan te brengen in je gezicht met een bronzer of donker poedertje.

De mooiste gezichtskwasten koop je van MAC hier online.

Lees ook