Zomerse glosses in roze, koraal en paars..

04:41 - 02:48
luistertijd 04:41 - leestijd 02:48

Anja test lipglosses van Guerlain, L’Oreal, Max FactorIk ben een lipstick én lipgloss addict. Ik ben dan ook van mening dat je van lipcosmetica nooit genoeg kunt hebben. Ik heb 3 prachtige glosses mogen testen, te weten:

  1. Guerlain 940 Nahema Smack
  2. L’Oreal 401 Fuchsia Drama
  3. Max Factor 60 Polished Fuchsia.

Waar moet, naar mijn idee, een lipgloss aan voldoen. Ik weet het, ik heb veel noten op mijn zang…

Warm of koel

Die van Guerlain is een Limited Edition en valt onder de coralkleuren, zie Inspire 5. Van koraalkleuren wordt vaak gezegd dat deze vallen onder de ‘warme’ tinten maar écht, er zijn ook koele corals en coraltinten kunnen door zowel de ‘warme’ als de ‘koele’ types worden gebruikt.

In eerste instantie ziet deze gloss er ‘warm’ uit. Je ziet de goudkleurige glittertjes in de koker zitten. Maar wat schetste mijn verbazing toen ik de gloss opendraaide? Je ziet duidelijk een blauwroze, dus koele, ondertoon in deze gloss (zie foto van het borsteltje hieronder). De L’Oreal Color Riche Fuchsia Drama is overduidelijk een koele, paarsachtige fuchsiakleur en de Max Factor Colour Elixir lipgloss Polished Fuchsia is een koel fuchsia die neigt naar bordeauxrood.

Lipgloss 1: Guerlain Nahema Smack

Anja test lipglosses van Guerlain, L’Oreal, Max FactorGuerlain zit in een vrij eenvoudige maar daardoor juist chique huls met zwarte dop. Na het opendraaien, zie ik een handig  borsteltje waar precies voldoende gloss opzit voor mijn gebruik. Wat duidelijk opvalt is, de blauwachtige gloed van deze gloss. Prachtig!

Mijn ervaringen:

anja1

SHOP hier Guerlain lipglosses met korting en zonder verzendkosten.

 

Fuchsia DramaLipgloss 2: L’Oréal Color Riche Fuchsia Drama

De L’Oreal gloss zit in een opvallende huls welke lijkt op een lipstick. Na het opendraaien zie ik voor de eerste keer een ergonomisch gevormd borsteltje wat erg handig werkt. Ook op dit borsteltje zit voldoende gloss voor mijn gebruik.

Mijn ervaringen:

anja3

SHOP de Color Riche lipgloss hier online met korting en zonder verzendkosten

 

Anja test lipglosses van Guerlain, L’Oreal, Max FactorLipgloss 3: Max Factor Colour Elixir Polished Fuchsia

De Max Factor zit in een langwerpige huls met gouden letters en een goudkleurige dop, wat deze gloss een chique uitstraling geeft. Deze gloss heeft een standaard applicator welke handig werkt. Ook op dit borsteltje zit voldoende gloss om mijn lippen in te smeren.

Mijn ervaringen:

Anja test lipglosses van Guerlain, L’Oreal, Max Factor

SHOP hier een grote collectie lipglosses van vriendelijk geprijsde merken in pink tones.

anja 2014Anja concludeert:

Alle drie de glosses zijn fijn in gebruik. Een échte voorkeur heb ik dan ook niet. Van alle drie de merken zijn overigens prachtige kleuren te koop. Voor de prijs van de ene gloss heb je twee glosses van een ander merk dus het ligt natuurlijk ook aan je budget.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Lees ook