Creëer in een handomdraai je eigen modellenkapsel thuis.

03:02 - 01:49
luistertijd 03:02 - leestijd 01:49

Elite kennen we natuurlijk allemaal als een van de grootste modellenbureaus ter wereld met o.a Coco Rocha, Isabelli Fontana en Tyra Banks onder contract. Rowenta is weer bekend van de huishoudelijke apparaten.

Wat blijkt: deze twee merken zijn een gouden combinatie. Ze hebben zelfs een eigen lijn; Rowena for Elite. Laat deze nou net vol zitten met fijne steil- en krultangen en föhns voor een perfecte coupe. Met deze stylers creëer je in een handomdraai je eigen modellenkapsel thuis.

Onze top vier van favoriete Rowenta for Elite hairstylers:

Volumineuze lokken a la topmodel Claudia Schiffer: Infini Pro 2200 Elite föhn (CV8652)

Föhn jij elke dag je haar en ben je bang dat je haren hierdoor droog worden? De Infini Pro is een krachtige haardroger met verzorgende ionische en keramische technologie die het haar optimaal in conditie houden. De föhn is inclusief smalle blaasmond en volume diffuser: ga je voor sleek of juist voor een weelderige volume?

Prachtig steil haar a la topmodel Lara Stone: Easy Stylist (SF6042)

Multifunctionele straightener met een 2-in-1 werking: je gebruikt ‘m voor zowel krullend als steil haar. Ideaal als je van afwisseling houdt. Dat scheelt ook weer een apparaat extra in de badkamer. De platen zijn voorzien van keratine en de mineraalsteen tourmalijn. Deze laatste produceert natuurlijke ionen en zorgt voor glans en een anti-statische coupe (fijn!). Creëer hiermee een steile look of ga voor een geweldige bos krullen. Een tip: spray eerst altijd je haar in met een spray tegen oververhitting. Zo weet je zeker dat je je haar niet beschadigt.

Slagen in je haar a la Cara Delevigne: Krulborstel Elite (CF8212)

Dit is een krulborstel en föhnborstel in één. Terwijl je je haar droogt, krul je het meteen. Handig. Deze krulborstel komt inclusief een borstel van 20mm, 38mm en een concentrator. Je kunt ook de temperatuur meten en de borstel op de koele stand zetten voor extra fixering en glans.

Natuurlijk krullen in je haar a la zangeres Karen Elson: Basic Curler Elite (CF3312)

Ben je meer van een natuurlijke slag in je haren dan is deze krultang van 25 mm doorsnede – ook met een tourmalijn coating – een aanrader. Je krijgt er namelijk prachtige, glanzende krullen van. Haal na het stylen je vingers door je krullen heen om ze iets losser te maken en spray ze in met een haarlak. Nog even finishen met een glansspray en klaar ben je.

Scoor een cadeau bij je Rowenta for Elite haarproduct!

Bij BCC ontvang je tijdelijk bij aankoop van een Rowenta for Elite product een L’Oréal Elnett Heat Protection Spray t.w.v. €7,99 cadeau. Je kunt kiezen uit een spray voor extra volume, prachtig steil haar of weelderige krullen.

(dit is een advertorial)

Lees ook