Huidverbeterende treatment voor thuis. Sabine ging de uitdaging aan!

08:55 - 05:21
luistertijd 08:55 - leestijd 05:21

Sabine’s ervaringen met hannah’s gezichtsproductenIn januari ben ik voor de Winter Experience Recovery Facial naar Voorthuizen getogen.  Het was een heerlijke behandeling met een professioneel advies gebaseerd op meetwaarden. Na afloop kreeg ik een op maat gemaakt pakket huidverzorging mee.

BeautyJournaal’s Maxim en Yvonne testten eerder producten van hannah. Nu leven we alweer in mei en kan ik eindelijk mijn ervaringen met de producten van hannah met jullie delen.

De producten die ik meegekregen heb, waren afgestemd op de meetwaarden en gefocust op het verbeteren van mijn eigen huiduitdagingen.

Het volgende pakket ging mee:

  1. hannah Cleansing Oil: reinigende olie.
  2. hannah Sensitive Skin Lotion: reinigende en zuiverende lotion.
  3. hannah Opulence Serum: egaliserend serum voor een heldere teint.
  4. hannah Vitamin Complex: hydraterende spray.
  5. hannah Personal Choice: verstevigende crème.
  6. hannah Touch of Silk: herstellende, verzachtende en egaliserende crème, te gebruiken als dagcrème.
  7. hannah Remodelling Cream: herstellende, activerende en verstevigende crème, te gebruiken als nachtcrème.

Sabine’s ervaringen met hannah’s gezichtsproductenGebruik van alle skincare producten.

Na de overheerlijke hannah behandeling kreeg ik van Amber ( de hannah Huidcoach) een uitgebreide uitleg over mijn beautyregime van de komende maanden. Amber heeft een op mijn huid afgestemd productaanbod verzameld en legt nauwkeurig uit in welke volgorde en met welke hoeveelheden ik de producten moet toepassen.

Streng beautyregime

Aangezien het nogal wat producten zijn, legt ze alles voor me vast in een zogenaamd gebruikersvoorschrift. Die volg ik nauwkeurig op in de eerste weken, omdat ik me het regime eigen moet maken.

Het is nogal wat: zes producten in de ochtend en zes producten in de avond. Ik ben niet bepaald een beauty analfabeet, maar zes producten heb ik eigenlijk nog nooit zo bewust gecombineerd. In het begin moest ik daar dan ook echt even aan wennen. Na twee weken werd dat eigenlijk routine en was ik niet anders meer gewend.

Persoonlijke aanpak

Mijn huid reageerde eigenlijk al binnen een week op de producten van Hannah. Het droge trekkerige gevoel van mijn huid verdween als sneeuw voor de zon. In de tweede week ontstond er zelfs een enigszins vettige huid met lichte ‘mee-eters’ als gevolg. Rescue van Amber. Ze belde me om me te vragen hoe de producten bevielen en of ik nog vragen had. Wat fijn! Ik kon direct mijn huidreactie aan de specialist voorleggen.

Amber gaf me het advies om wellicht iets minder van de producten te gebruiken en het nog even aan te kijken. Binnen een week werd mijn huid weer rustig en bleef er een gezonde gloed over. Het is fijn dat de producten geen reactie met elkaar hebben. Ze mengen moeiteloos op je huid en versmelten als het ware, ook als je het over elkaar aanbrengt.

Nu drie maanden verder is mijn huid prachtig glad, zijn mijn rimpels verminderd en voelt mijn huid niet trekkerig en droog. Wat een verademing is de combinatie van deze producten. Mijn huid is zichtbaar verbeterd. Ik krijg zelfs doorlopend complimenten dat ik er zo goed uit zie!

Wat zijn nou precies die ‘op mijn huid afgestemde’ wondermiddelen?

hannah Cleansing Oil1. hannah Cleansing Oil: Reinigende olie.

Deze heerlijke reinigende olie breng ik aan op mijn gezicht, masseer ik zachtjes in en spoel ik af met lauwwarm water. De hydrofiele olie op basis van zuiver plantaardig soja, schuimt bijna niet, maar verwijdert als een dolle mijn make-up, zelfs waterproof mascara.

Het laat een heerlijk verzorgd, niet vettig huidgevoel achter en reinigt intensief. Dit weet ik omdat ik daarna met de Sensitive Skin Lotion aan de gang ga.

 

 

hannah Sensitive Skin Lotion2. hannah Sensitive Skin Lotion: reinigende en zuiverende lotion.

De verfrissende lotion breng ik aan op een watje, waarmee ik de resterende restjes vuiligheid van mijn gezicht af kan deppen. De lotion ruikt aangenaam en is door het pompje makkelijk te doseren. Het bevat geen alcohol en binnen een handomdraai is mijn huid grondig gereinigd.

Het valt me op dat er niet zo veel viezigheid meer te vinden is op het watje. De lotion kalmeert en verfrist en zorgt ervoor dat eventuele grove poriën zich sluiten. Kortom, een heerlijk schone en frisse huid als gevolg.

 

hannah Opulence SerumOp naar stap 3: het hannah Opulence Serum, een egaliserend serum voor een heldere teint.

Na het reinigen, kunnen we aan de slag met de verzorging. Amber heeft doeltreffend een aantal producten bij elkaar verzameld, waaronder het Opulence Serum.

Ik heb van huis uit aanleg voor pigmentatie. Mijn gezicht is een grote sproetenexplosie, zodra ik in de zon kom. De laatste tijd krijg ik ook clusters sproeten, waardoor ik donkere vlekken in mijn gezicht heb.

De claim: het opulence serum gaat hyperpigmentatie tegen en heeft een teintverfrissende werking (naast nog meer positieve eigenschappen, maar daarvoor  verwijs ik naar Gerti’s uitgebreide review over het hannah Opulence serum.

Het serum komt in een doorzichtig flesje met een hygiënisch pipetje. Slechts enkele druppels van dit olie-achtige serum is er nodig om je gezicht mee in te kunnen smeren. Het serum laat een heerlijk huidgevoel achter. Na twee maanden zie ik duidelijk een heldere teint en minder pigmentvorming. Zelfs mijn sproeten zijn minder aanwezig. Naast het fijne huidgevoel, doet het Opulence Serum ook wat het belooft.

hannah Vitamin ComplexOp naar stap 4: hannah Vitamin Complex, een hydraterend spray

Tijdens mijn behandeling legde Amber me uit dat een droge huid de neiging heeft om direct de vochtinbrengende bestanddelen uit een crème te trekken, zonder de werkende bestanddelen mee te nemen.

Vandaar dat ze me het Vitamin Complex aanraadde. Dit is een hydraterende, voedende spray die ervoor zorgt dat je huid instant gehydrateerd wordt. Hierdoor worden de crèmes die erna aangebracht worden, beter opgenomen.

Met twee tot drie sprays vernevel ik het Vitamin Complex over mijn huid. Ik smeer het voorzichtig over mijn gezicht, waarna het heel snel in mijn huid trekt.

hannah Personal ChoiceKlaar voor stap 5: hannah Personal Choice, een verstevigende crème.

hannah’s Personal Choice is een crème die een verstevigende werking heeft. Niet alleen wordt je bindweefsel verstevigd, het zorgt ook voor volume toename en heeft een rimpelontspannend effect.

De geur komt me bekend voor; van mijn favo nachtmasker van Dr Van de Hoog: Goodnight wrinkles. Het ruikt naar Okra. En dat is ook een van de ingrediënten van deze fijne crème. Het heeft een botox-achtige werking, net als bij de Goodnight Wrinkles.

Het effect van de crème kan ik niet isoleren van het gebruik van alle andere gezichtsproducten, maar het is een feit dat mijn huid duidelijk zichtbaar minder rimpels heeft en ‘voller’ toont. Ik neem dan ook aan dat het door de Personal Choice komt.

De producten 1-5 moet ik twee keer per dag gebruiken en de overige twee producten moet ik s’ avonds of s’ ochtends gebruiken.

hannah-touch-of-silkhannah Touch of Silk: Herstellende, verzachtende en egaliserende crème te gebruiken als dagcrème

Deze siliconen-achtige doorzichtige crème met toegevoegde vitaminen heeft een heerlijke geur (amandeltjes!) en voelt zijdezacht aan. Het smeert makkelijk uit en laat direct een matte finish achter. Het trekt snel in en heeft een rustige teint en egale huid als gevolg. Ik kan met gemak mijn foundation aanbrengen over deze Touch of Silk. De huid blijft de gehele dag gematteerd en voelt prettig aan.

hannah Personal Choicehannah Remodelling Cream: een herstellende, activerende en verstevigende crème te gebruiken als nachtcreme).

De nachtcreme is wit van kleur en heeft een stevigere substantie. Het heeft een minder prominente geur en zit boordevol vitamine E, wat zorgt voor het herstel van een beschadigde huid.

De crème trekt redelijk snel in en geeft een fijn en verzorgd huidgevoel. ’s Ochtends voelt mijn huid nog steeds heerlijk gevoed aan. Wat prettig.

sabineSabine concludeert:

hannah Skincare is een aanrader! Wat ben ik blij met de behandeling; de wijze raad van de Hannah huidcoach en de producten van hannah. Dankzij Hannah is mijn huid binnen drie maanden aanzienlijk verbeterd. Minder rimpels, zachte huid, minder pigment en een voller gezicht als gevolg.

Ik wil iedereen die zijn huidverzorging goed wil aanpakken, aanraden om eenzelfde traject te volgen en in te stappen op de visie van dit sympathieke Nederlandse merk. Het doet wat het belooft, is betaalbaar en de service van hannah huidcoaches is fantastisch.

Lees ook