De golden glow geeft warmte aan je huid

01:13 - 00:44
luistertijd 01:13 - leestijd 00:44

Goud, goud, goud! Bij Dior spotten we gouden wenkbrauwen, terwijl de modellen van Dolce & Gabbana voor SS14 prachtige gouden kanten outfits showden. Maar ook Dries van Noten, Saint Laurent (met kant), Altuzarra en Valentin Yudashkin hebben prachtige outfits voor het aankomende seizoen.

Waar wij zelf warm voor lopen? Van gouden lippen! Wie durft?!

Shop the look!

1. Yves Saint Laurent Gloss Volupté in de kleur Gold nr. 1, een non-sticky lichtgewicht gloss voor een intense gouden kleur voor op de lippen. Voor SS14 zijn de tinten Rose Fusion (koraal, nr.3), Rose Orfevre (zachtroze, nr. 19), Terriblement Fuchsia (fuchsia, nr. 49) en Prune Organdi (kers, nr. 104) aan de lijn toegevoegd. Shop de YSL glosses hier online met korting.

2. Dior Addict Gloss nr. 122 Mousseline uit de Dior Trianon collectie. Voor een intense gouden kleur voor op je lippen. Voor echte goudhaantjes! Ook verkrijgbaar in zachtpaars (382 Minauderie), perzikroze (442 Pétillante) en felroze (772 Exquise). SHOP hier Dior lipglosses.

Tip:

Als je huidtint het kan hebben, kun je het goud solo dragen, mix het anders met je favoriete lipstickkleur voor een golden glow. Bestel hier lipglosses van alle mooie merken, met korting.

Lees ook