Dior en Lancome geven je lippen iets extra’s

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Volumgevende lipgloss.

Natuurlijk, we kennen het fenomeen al vele jaren: glosjes die de liphuid wat volume geven. Heel beroemd werd het merk Fusion Beauty ermee, en wat vonden we dat ongeloofwaardig, als journalisten, toen het uitkwam! Maar proefondervindelijk kwamen we erachter dat het wel zeker kan werken. Hetzij minimaal, en tijdelijk.

Tintelende lippen

Eigenlijk is het daarom zo frappant dat vele jaren later gerenommeerde merken als Lancome en Dior met dergelijke glosses uit komen. Simpelweg omdat het niet nieuw is. En als je ze op doet, ervaar je hetzelfde effect als met Fusion beauty: het wordt koud, prikkelt licht en kan een ietwat stijvig gevoel van de liphuid geven. Een effect dat een minuut of tien kan aanhouden. Je ruikt ook iets van een menthol achtige substantie. Nee, voor huidgevoeligen is het niet aan te bevelen, maar voor modemeisjes wel!

De Lancome gloss is vrijwel transparant en zit in een prachtige verpakking met een dop die eruit springt als je op het knopje drukt.

De Dior gloss heeft een draaidop. Aan beide glosses zit een sponsje om de substantie aan te brengen. Deze glosses plakken niet en dat is heel erg prettig. De Dior gloss geeft meer rozige kleur af, de Lancome gloss is vrijwel transparant.

Het zijn leuke, luxe hebbedingen voor in je tas

Als je gewoon een glansje wilt en het plumming koude effect op je lippen lekker vindt. Je kunt ze natuurlijk ook over je lipstick heen aanbrengen. Dat de liphuid er milimeters van opzwelt, dat kan ik niet zeggen. Het zijn gewoon, letterlijk coole, gadgets. Door dat koude gevoel heb je wel de perceptie dat er iets gebeurt….

De Lancome Volumizer is niet online te koop, wel in de winkel. Online kun je uit de In Love serie wel prachtige luxe lipglosses kopen met een zalig huidgevoel. Geen plumping, maar romige structuren en heldere intense pigmenten die lang houdbaar zijn voor een gloss. Je shopt ze hier met korting.

Shop de Dior Lip Maximizer hier online.

Shop Fusion Beauty make-up hier online.

Lees ook