Geeft een boost aan de doffe, vermoeide huid..

02:57 - 01:46
luistertijd 02:57 - leestijd 01:46

Neoderma los

Tijd voor een nieuwe impuls. Tijd voor een nieuwe behandeling! De Intelligence Advanced Power Lift Treatment van Neoderma zet de tijd stil. Een doffe, vermoeide huid wordt nieuw leven ingeblazen door een uitgekiende mix van innovatieve bestanddelen. De huid is gladder, voller en heeft een sophisticated shiny glow. In combinatie met de Power Lift-producten op basis van diamanten, parels en stamcellen is een gelifte, verbeterde huidstructuur geen loze kreet maar een statement.

Direct zichtbare resultaten:

Nieuw bij Neoderma: Intelligence Advanced Power Lift TreatmentDe behandeling bestaat uit 6 fases:

1: Reinigen en exfoliëren met de Mild Exfoliator met o.a. papaja- & ananasenzymen.
2: Anti-aging ampul met de actieve ingrediënten wordt aangebracht.
3: Hydrateren en liften met de Intelligence Advanced Power Lift Massage Gel.
4: Intelligence Rejuvenate Revitalizing Mask maakt de huid zacht en stevig en geeft een jeugdige uitstraling.
5: Het Intelligence Advanced Power Lift Bio-Cellulose Mask wordt aangebracht, waarna het vijftien tot twintig minuten intrekt. Dit masker bestaat uit de meest innovatieve, sterk geconcentreerde werkstoffen waaronder peptiden, stamcellen en bio-hyaluronzuur . Het Intelligence Advanced Power Lift Bio-Cellulose Masker is onlangs op de vierde plek geëindigd in de Beauty Press Innovation Award.
6: De behandeling wordt afgerond met de verzorging van de Advanced Power Lift lijn met diamantextract, gekleurde parels en stamcellen. Deze lijn adviseert Neoderma om thuis te gebruiken ter ondersteuning van de behandeling. Wil je meer weten over de Advanced Power Lift lijn, kijk dan hier.

Nieuw bij Neoderma: Intelligence Advanced Power Lift TreatmentAnti-aging 

Anti-aging is een hot item en veel vrouwen zetten botox, fillers of een face-lift op de wish-list. Er is echter ook een tegenbeweging te zien, namelijk pm huidveroudering op een natuurlijke manier aan te pakken, zonder naalden. Met de Advanced Power Lift Treatment krijgt de huid een boost met zeer actieve ingrediënten als stamcellen, bio-hyaluronzuur en peptiden. In combinatie met de speciale liftende massagetechniek heeft de huid binnen een uur een gladder en voller uiterlijk.

De adviesprijs van de behandeling is: €79,50 en duurt circa 60 minuten. Wil jij je huid oppeppen met deze behandeling? Vanaf mei is de behandeling verkrijgbaar in de Neoderma-salon.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

Lees ook