Een unieke huidversterkende en egaliserende lijn met diamantpoeder, parelextract en stamcelletjes

04:27 - 02:40
luistertijd 04:27 - leestijd 02:40

Neoderma los

Stijlicoon Marilyn Monroe zei niet voor niets: ’Diamands are a girl’s best friend’. Diamanten in cosmetica gaan namelijk het huidverouderingsproces tegen. Met deze gedachte heeft Neoderma een innovatieve huidverzorgingslijn ontwikkeld namelijk de ‘Intelligence Advanced Power Lift-lijn’. Er zijn maar liefst vijf producten en één professionele schoonheidsbehandeling op de markt gebracht.

Directeur Iwona Hettinga vertelt:

Diamantpoeder

‘Diamantpoeder heeft het vermogen om uv licht om te zetten in blauw licht wat weer heel teintverhelderend werkt, optisch gezien. Daarnaast kan dit zeer zeer fijne poeder in de rimpel zakken, waardoor hij zich opvult en zo ook een gladder huidaspect laat zien.Het is geeft een soft-focus aspect. Schaduwen in het gezicht worden minder zichtbaar en huidoneffenheden dus ook.’

Parelextract

‘Daarnaast zit er ook gekleurd parelpoeder in (alleen witte parel zou ook een witte waas op de huid geven). Het is een mineraalextract dat eveneens een prachtig lichtverstrooiend effect op de huid geeft. De minerale zouten zijn eveneens goed voor de vochthuishouding en indirect voor de celvernieuwing. Het heeft ook een uv-werende werking en helpt de teint te egaliseren.

Stamcelextract

‘Tot slot zit er ook een stamcelextract in uit Zwitserse appels. Dit extract heeft een indirect beschermende werking op het DNA in de huid, dankzij een zeer krachtige anti oxidatieve werking.

Neoderma: Juwelen voor de huidAdvanced Power Lift dagcrème SPF 15

Deze luxe crème vertraagt het verouderingsproces, bevordert het herstel van de huid en vermindert rimpels aanzienlijk. Tevens wordt de stevigheid en soepelheid van de huid behouden, met als resultaat een vitale huid. Daarnaast bevat de crème een SPF 15 om de huid tegen uv-straling te beschermen. De crème is verkrijgbaar in twee varianten: voor de droge huid en voor de normaal tot gecombineerde huid.

Advanced Power Lift nachtcrème

Omdat de huid zich in de nacht herstelt, heeft Neoderma een speciale nachtcrème binnen de Advanced-lijn ontwikkeld. Deze weldadige crème bevat de meeste geavanceerde en innovatieve bestanddelen voor een zachte, soepele en gladde huid. Het vermindert rimpels en fijne lijntjes en geeft een strakkere, zachte, soepele en jongere uitstraling. Essentieel voor een goede balans van de huid. Het werkt kalmerend, vochtregulerend en voedend. Breng de crème ‘s avonds aan op het hele gezicht en hals.

Advanced Power Lift SerumAdvanced Power Lift Serum

Heeft je huid wat extra aandacht nodig, gebruik dan een serum. Het Advanced Power Lift Serum bevat hoog geconcentreerde bestanddelen en is een perfecte basis voor je dag- of nachtcrème. Het is een intensief regenererend, herstellend en vochtregulerend serum met een sterk liftende werking. Deze remt het huidverouderingsproces, verjongt de huid en zorgt voor een gladde en gezonde uitstraling. Breng het serum ‘s ochtends en ‘s avonds aan op het gezicht en hals onder de aangepaste huidverzorgingscrèmes.

Advanced Power Lift Eye & Lip Contour Cream

De Eye & Lip Contour Cream van de Advanced lijn is een sterk werkende crème voor de kwetsbare en snel vochtarme huid rondom de ogen en lippen. Het werkt hydraterend, herstellend en vermindert rimpels, waardoor de huid strakker en voller wordt. Donkere kringen en vochtophopingen worden minder, hierdoor zien je ogen er frisser, stralender en ontspannen uit. Breng de crème ’s ochtends en ’s avonds aan met het pompje en masseer het in met de vingertoppen.

Advanced Power Lift SerumPrijzen:

Intelligence Advanced Power Lift Day Cream Dry Skin, €99,15.
Intelligence Advanced Power Lift Day Cream Norm/Comb Skin, €96,60.
Intelligence Advanced Power Lift Night Cream, €96,60.
Intelligence Advanced Power Lift Serum, €99,15.
Intelligence Advanced Power Lift Eye & Lip Contour Cream, €76,25.

Wil jij ook een mooie huid met Neoderma?

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en word je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma los

Lees ook