Je ogen lijken er groter door

01:19 - 00:47
luistertijd 01:19 - leestijd 00:47

Is het je al opgevallen dat je dit seizoen een wit waasje op je ogen kunt dragen? Deze romantische look zagen we onder andere bij Valvo en Altazurro op de catwalk voorbij komen.

Een fijn voordeel van deze frisse lentelook is dat witte make-up je ogen groter doen lijken. Zorg er wel voor dat je geen panda-effect krijgt.

Het geheim is om met witte oogschaduw een wit waasje op je bovenste ooglid te creëren. Gebruik een fijne kwast op dit effect te realiseren. Combineer de look met een zachtroze lippenstift en je bent klaar.

Shop the look!

1. Guerlain Écrin 4 Couleurs in de kleur Les Tendres (nr. 503). Een handige ready-to-wear case met vier matching kleuren. In verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar. Voor deze look heb ik de blauwtint uit het paletje gebruikt.  Shop hier Ecrin 4 Couleur setjes van Guerlain met korting.

2. Collistar Mascara Shock in de kleur bruin. Deze mascara heeft een speciaal gevormd borsteltje dat werkt als een wimperkruller. Voor lange volle wimpers na één laagje.  Shop de mascara hier met korting.

3. Art Deco Eyeshadow Base is een zachte, romige primer die ervoor zorgt dat je oogschaduw de hele dag perfect blijft zitten. Shop de primer hier.

(Renske Meens)

Lees ook