Eerste Hulp bij Close-Ups. Nooit meer onzeker over je huid.

02:48 - 01:41
luistertijd 02:48 - leestijd 01:41

cosmania logo

Cosmania: This Works In Transit is masker, moisturizer en primer ineenOns leven bestaat veelal uit vroeg opstaan, een flinke dosis cafeïne, familiestress, gemiste maaltijden en een onregelmatig slaappatroon. Een aanslag op je huid! Dit inspireerde This Works om een krachtige skincare range te ontwikkelen die onze huid ondersteunt met producten die méér doen.

Om ons zo goed mogelijk bij te staan, zijn de producten zo ontworpen dat ze de hele dag met ons mee kunnen om ons er overal en op elk moment stralend uit te laten zien en ons goed te laten voelen.

This Works In Transit is het resultaat: veelzijdige, betrouwbare en luxe natuurlijke skincare die bij je veeleisende dagelijkse lifestyle past. De In Transit lijn bestaat uit zes verschillende producten:

In Transit Camera Close-up
In enkele seconden klaar voor een close-up met een leave-on masker, moisturizer en primer in-één. This Works In Transit Camera Close-up is een enorme ontdekking in natuurlijke huidverzorging: het verzorgen van hydratatie én een stralende huid voor alle huidtypen. Met een unieke natuurlijke mix van plantaardige oliën pakt het direct de tekenen van vermoeidheid aan. De In Transit Camera Close-up is, zoals alle producten van This Works, ontwikkeld vanuit de drie waarden: modern, natural en beauty:

Modern: Telefoons met camera, digitale camera’s en social media betekenen dat er elke dag en overal fotomomenten zijn, zelfs wanneer je er helemaal niet op voorbereid bent. This Works In Transit Camera Close-up to the rescue! Het brengt namelijk je huid in balans, maakt deze voller en verheldert je huidskleur. Je bent daarom in een handomdraai klaar voor een close-up. Draag In Transit Camera Close-up alleen, of als basis voor make-up.

Natural: This Works In Transit Camera Close-up bevat Bio Boost, een revolutionaire mix van herstellende plantaardige oliën om de huid te helpen herstellen, beschermen en de vochtbalans te reguleren. De Bio Boost wordt gecombineerd met hyaluronzuur, cafeïne en starflower olie om de huid in balans te brengen, te hydrateren en te laten stralen. Aloë Vera en ogentroost (een adstringerend kruid) zijn toegevoegd om de huid te herstellen, te genezen, te verhelderen en steviger te maken.

Daarnaast bestaat de lijn van In Transit lijn van This works uit de In Transit Skin Defence SPF30, de In Transit No Traces, de In Transit First Aid, de In Transit Muscle Therapy en de In Transit Turbo Balm.

Alle producten van This Works worden in Nederland exclusief verkocht bij COSMANIA, Herenstraat 19, Amsterdam en op www.cosmania.nl.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania logo

Lees ook