Met blushes van o.a. Pupa, Guerlain, Dior, Collistar, LOOkX

01:56 - 01:09
luistertijd 01:56 - leestijd 01:09

Tropische koraaltinten op de catwalk van Antonio Berardio, Oscar de la Rente en Elie Saab doen ons niet alleen wanen op een tropisch eiland, maar wakkert ook ons verlangen aan om de wangen in mierzoete coral kleuren te hullen. Vervaag ze voor een subtiel effect of ga voor felle koraalkleurige wangen, alsof je flink aan het blozen bent (want daar is natuurlijk niets mis mee). Go coral!

Shop the look!

1. Pupa Like a Doll Blush in de kleur Navy Chic Coral. 206. Mierzoete blush met een zachte en lichte crèmige textuur. Voor een natuurlijke glow! Ook verkrijgbaar in de tint Navy Chic Pink nr. 106. Shop deze Pupa blush hier online.
2. Diorblush Edition Trianon in de kleur Corail Bagatell nr. 763. Geeft de jukbeenderen een mooie, koraalkleurige blush. Ook te koop in de kleur Pink Revere nr. 946. Shop de blush hier.
3. LookX Lip-Blush Stick in de tint Caribana nr. 01. Een lipstick en blush in één met mangopit-olie die de wangen extra hydrateert. Long lasting. Ook te koop in de tint Cosmopolitan (roze) nr.02. Shop dit mooie hybride potlood hier.
4. Collistar Natural Glow Blush Bronzer in de tint Tropea nr. 2. Een blush en bronzer in één inclusief drie tinten met een motief gemaakt door kunstenaar Antonio Marras. Gebruik de kleuren solo of meng ze met elkaar. Ook verkrijgbaar in een roze tint: Verona nr. 1. Shop hier Collistar bronzing en blush powders.
5. Guerlain Météorites Bubble in de kleur Pink nr.01. Het is een licht cremige blush die versmelt met de huid. Ook verkrijgbaar in een felroze kleur, Cherry nr. 02. Shop hier Guerlain blushers.
Tip: je hebt verschillende manieren om een blush aan te brengen..

Getest!

Blogger Beautezine testte de blush van Dior, The Beauty Musthaves die van Collistar, Temptalia de blush van Guerlain.

Lees ook