Moderne verzorging voor de gevoelige huid m/v

02:51 - 01:42
luistertijd 02:51 - leestijd 01:42

cosmania logo

COSMANIA: Malin+Goetz: apothekersmerk 3.0In twee stappen naar de perfecte huidverzorging. Zo simpel kan het zijn! Het stylish New Yorkse apothekersmerk Malin+Goetz is ontwikkeld vanuit de filosofie dat reinigen en hydrateren voldoende is voor een perfecte verzorging van huid en haar!

Malin+Goetz is 10 jaar geleden gestart met producten voor de gevoelige huid en is momenteel uitgegroeid tot een complete verzorgende lijn voor gezicht, lichaam en haar, afgestemd op de behoefte van vrouwen én mannen met een moderne lifestyle.

Het merk is het resultaat van de persoonlijke en professionele achtergronden van beide oprichters Matthew Malin (ex Kiehl’s) en Andrew Goetz (ex Vitra), die de traditionele apotheker en parfumerie wilden vernieuwen door het vereenvoudigen van cosmetica routines. Vogue noemt het merk “een van de coolste merken van dit moment”.

COSMANIA: Malin+Goetz: apothekersmerk 3.0De product filosofie van Malin+Goetz is eenvoudig: een 2-stappen routine voor perfecte verzorging van top tot teen, zonder irritaties, met een perfecte ph waarde van het gezicht, lichaam en haar. De 2 stappen bestaan uit het gebruik van een reiniger én een hydraterende verzorging. Naast het 2-stappen plan is er nog een aantal aanvullende probleemoplossende producten voor specifieke behoeftes. Alle producten zijn vrij van agressieve chemicaliën en ingrediënten die allergie of overgevoeligheid kunnen veroorzaken, waaronder kunstmatige conserveringsmiddelen en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Het sterproduct van Malin+Goetz is het Detox Face Mask, een zeer innovatief, makkelijk in gebruik, 5-minuten-diep reinigend schuimend gel masker. De innovatieve textuur die ‘oxideert’ (je moet dat echt beleven om precies te begrijpen wat we hier mee bedoelen), bevat zeer milde reinigende bestanddelen om al het vuil, talg, make-up van je huid, tot diep in de poriën, te reinigen, zonder je huid te irriteren. Daarnaast zorgt het ervoor dat de hydraterende bestanddelen in je huid worden opgenomen en worden gelocked.

Technologisch geavanceerde aminozuren en natuurlijk amandel extract zuiveren, kalmeren, verhelderen en brengen de huid in evenwicht. Stabiele vitamine C en E, en soja proteïne helpen om de huid te verstevigen en lijntjes te verminderen. Kortom een heerlijk reinigend en voedend masker dat helpt om de poriën te verkleinen, de huidstint egaler te maken, de huid te verstevigen en fijne lijntjes te verminderen. Niet voor niets werd het Malin+Goetz Detox Face Mask beloond door het Amerikaanse tijdschrift Allure met een ‘Best of Beauty Award’ en bij deze link vind je ook tientallen lovende consumenten reviews.

Alle producten van Malin+Goetz worden verkocht bij COSMANIA, aan de Herenstraat 19 in Amsterdam en online op www.cosmania.nl.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

cosmania logo

Lees ook