Het Moist & Lift Wrinkle Corrector serum bestrijdt rimpels en tekenen van huidveroudering

02:59 - 01:47
luistertijd 02:59 - leestijd 01:47

Neoderma banner

Het Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum van Neoderma is onlangs in de top 3 van de Beauty Astir Award geëindigd in de categorie Best Salon Brand Product. Reden genoeg om dit product aan jou voor te stellen!

Neoderma: Rollend van je rimpels af! Het Moist & Lift Wrinkle Corrector serum is een sterk geconcentreerd product dat rimpels en tekenen van huidveroudering en stress in het gelaat plaatselijk bestrijdt. Tijdens het aanbrengen wordt met de roller een cirkelvormige micromassage gegeven, waardoor de bloedcirculatie verbetert en het bindweefsel van de cellen in de behandelde huid worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd. De resultaten van dit serum zijn dan ook verbluffend te noemen.

Effecten serum:

Hoe te gebruiken?

Breng het serum tweemaal per dag met masseerde bewegingen aan onder je huidverzorgingscrème. Vervolgens masseer je het product in met je vingertoppen. Natuurlijk kun je het product ook vaker op een dag aanbrengen. Het levert namelijk gelijk een zeer koel en fris gevoel. Dit komt door de unieke tube met een rolballetje met een hoogwaardig roestvrijstalen applicator.

Een ideaal product om standaard in je tas mee te nemen om je blik zo nu en dan te verfrissen!

Door gebruik van het serum tweemaal per dag wordt het aanzien en de diepte van de rimpels verminderd. Het verjongt de huid en herstelt de vitaliteit.

Nieuwe formule

In 2013 is de formule van het Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum flink verbeterd. Het serum is nu verrijkt met twee belangrijke nieuwe ingrediënten: Matrixyl Synthe’ 6 en Eyeliss.

Geïnteresseerd geworden in het Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum? Het product is verkrijgbaar bij de Neoderma schoonheidsspecialist.

Adviesprijs: €46,10

Neoderma verkooppunten

Door de grote hoeveelheid huidspecialisten die met Neoderma werken is er altijd een salon in de buurt.

De producten en behandelingen van Neoderma zijn verkrijgbaar bij meer dan duizend (!) gediplomeerde en getrainde schoonheidssalons verspreidt over heel Nederland.

Deze professionele door Neoderma opgeleide huidspecialisten geven een advies op maat zodat je de juiste behandeling en producten toepast, want iedere huid is anders en uniek!

Geïnteresseerd in Neoderma? Ga naar onze website voor een salon in de buurt. Check hier de salon locator.  Volg Neoderma ook op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Deze informatie maakt onderdeel uit van het merkdossier van Neoderma en wordt je rechtstreeks aangeboden.

Neoderma banner

Lees ook