Haar Haartrends Inspire 5 Stylen

Wella Professionals haartrend: staarten en knotten + WIN!

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Met o.a strakke knotten en fantasierijke paardenstaarten..

Wella haartrend: Urban SleekOnlangs lichtten we Wella profesionals Urban Natural haartrend uit voor voorjaar/zomer 2014. Stond Urban Naturel in het teken van ‘warrige’ looks – denk aan losse knotjes, nonchalante golven – de trend Urban Sleek draait om een meer verzorgde finish met strakke knotten (gezien bij Ports 1961 en Peter Som) en steile paardenstaarten.

Fantasierijke paardenstaarten

De strakke, chique en minimalistische paardenstaart zagen we tijdens de SS14-catwalkshows bij o.a DKNY en Vanessa Bruno. Missoni deed er nog een schepje bij op en stuurde de modellen met kunstzinnige zwart-bruin-blond kunsthaar de catwalk op.

Bij Issey Miyake kregen de modellen een zeer aparte paardenstaart, de staart 2.0, waar het haar achterover werd gekamd. Bij sommige modellen werd het haar aan de zijkant gedraaid, bij anderen werden de zijkanten achterover gestreken en onder de ‘staart’ vastgemaakt. Zo kregen alle modellen een soort van hanenkam zonder meteen de tondeuse erbij te pakken.

Wella haartrend: Urban Sleek

Strakke knotten

Voor de strakke knot gezien bij Ports 1961 bracht Eugene Souleiman, Wella Professionals’ Global Creative Director Care & Styling, gel op de voorkant van het modellenhaar, föhnde het naar achteren droog totdat het steil was en draaide het vervolgens in een knot. De knot zelf kreeg ook een flinke dot gel.

Wella haartrend: Urban Sleek

Tip van Eugene:

“Om het haar een gesoigneerde, moderne finish te geven, probeer eens gel te schilderen op de voorkant van de haarlijn. Bij Ports 1961 gebruikte ik een kleurpenseel en bracht ik in één streek de gel aan: vanaf de scheiding langs het voorhoofd en dan die lijn rond het hoofd volgend tot aan de achterkant.”

WIN! Een complete set haarverzorgings- en stylingproducten bij deze Native Urban Nature look van Wella Professionals! Ga hier naar de actie pagina.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.