Laat het zonlicht op je nagels schijnen….

01:11 - 00:42
luistertijd 01:11 - leestijd 00:42

Metallics kwamen voorbij op de catwalk van o.a Dior en Rag and Bone. Niet alleen je kleding, maar ook je nagels verdienen een mooie, metaalachtige finish. Essie, Dior en Guerlain komen dit jaar met drie prachtige lakjes met een onweerstaanbare glans. Ga je voor zilver of roze of kies je liever voor feestelijke glitters?

Shop the look!

1. Essie Encrusted nagellak Hors Doeuvre nr. 292. Mooie, platinagouden nagellak met glitters. Shop hier online!
2. Guerlain Color Laquer in de tint Stardust nr. 862. Een glanzende nagellak met een prachtige gloed. De lak blijft dagenlang goed zitten. Let op: limited edition. Shop hier parelkleurige lakjes van topmerkjes als Ciate en Koh.
3. Dior Frosted Effect nagellak in de tint Perle nr. 187. Shop de beeldschone lak hier online.

Tip: bewaar je nagellak in de koelkast, dan gaat het veel langer mee. Begint je nagellak toch stroperig te worden, doe er dan een paar druppels nagellakremover bij. Even schudden en je kunt het weer gebruiken! Nog beter is het om speciale nagellak thinner te gebruiken, zoals van Trind op OPI, zo tipte een lezeres ons.

Lees ook