Gereedschap Make-up Nagels

Nieuwsflits – Trind Thinner

Om stroperige nagellak weer mooi vloeibaar te maken, heeft Trind een thinner in het assortiment. Trind Thinner kan ook gebruikt worden voor de andere Trind nagelverzorgingsproducten met uitzondering van Cuticle Balsam, Nail Balsam en Keratin Nail Restorer.

Trind Thinner

Door het toevoegen van een paar druppels Trind Thinner aan stroperige nagellak wordt deze weer mooi vloeibaar. Gebruik de Thinner alleen als het echt nodig is. Voeg de druppels tenminste 20 minuten vóór gebruik van de nagellak toe. Na het toevoegen van de Thinner moet de nagellak goed geschud worden of nog beter tussen de handen worden gerold. Bij het schudden van een flesje nagellak kunnen kleine luchtbelletjes ontstaan die de lakfilm verstoren. Rollen tussen de handen voorkomt dit en heeft daarom de voorkeur.Trind Thinner is een zorgvuldig samengestelde mix van oplosmiddelen. Deze specifieke ingrediënten herstellen stroperige lak naar haar oorspronkelijke consistentie en vloeibaarheid.

Gebruik geen nagellak remover
Gebruik nooit Trind Nail Polish Remover, of andere nagellak removers, om nagellak te verdunnen. De remover verdunt de nagellak weliswaar, maar ook de kleur en finish kunnen veranderen, de lak wordt minder compact. Bovendien drogen de producten na een tijdje nog verder uit.

Stroperige nagellak voorkomen
Nagellak droogt op door verdamping wanneer het flesje open of niet goed afgesloten is. Maar ook als het lakken van nagels wat meer tijd kost, kan de nagellak te lang open staan, waardoor de lak uitdroogt en stroperig wordt.
Voorkom te dikke nagellak door:

  • Nagels zo snel mogelijk te lakken zodat er zo weinig mogelijk verdampt;
  • De hals van het flesje en de steel van het kwastje af te nemen met een in Trind Nail Polish Remover gedrenkt watje. Het is dan ook meteen gemakkelijker om het flesje te openen;
  • Het dopje goed aan te draaien na gebruik.

Ondanks deze tips, kan het toch gebeuren dat de nagellak stroperig wordt. In dat geval verlengt Trind Thinner de gebruiksduur van de nagellak. Het zou immers zonde zijn om de lak voortijdig weg te moeten gooien.

De Thinner en andere producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA, D.I.O. Drogisterij en Douglas. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie  www.trind.com.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen