shop Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum voor je haar Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum is een prachtig finishing product voor natuurlijk krullend haar. Bekijken Om stroperige nagellak weer mooi vloeibaar te maken, heeft Trind een thinner in het assortiment. Trind Thinner kan ook gebruikt worden voor de […]

02:25 - 01:27
luistertijd 02:25 - leestijd 01:27

Om stroperige nagellak weer mooi vloeibaar te maken, heeft Trind een thinner in het assortiment. Trind Thinner kan ook gebruikt worden voor de andere Trind nagelverzorgingsproducten met uitzondering van Cuticle Balsam, Nail Balsam en Keratin Nail Restorer.

Trind Thinner

Door het toevoegen van een paar druppels Trind Thinner aan stroperige nagellak wordt deze weer mooi vloeibaar. Gebruik de Thinner alleen als het echt nodig is. Voeg de druppels tenminste 20 minuten vóór gebruik van de nagellak toe. Na het toevoegen van de Thinner moet de nagellak goed geschud worden of nog beter tussen de handen worden gerold. Bij het schudden van een flesje nagellak kunnen kleine luchtbelletjes ontstaan die de lakfilm verstoren. Rollen tussen de handen voorkomt dit en heeft daarom de voorkeur.Trind Thinner is een zorgvuldig samengestelde mix van oplosmiddelen. Deze specifieke ingrediënten herstellen stroperige lak naar haar oorspronkelijke consistentie en vloeibaarheid.

Gebruik geen nagellak remover
Gebruik nooit Trind Nail Polish Remover, of andere nagellak removers, om nagellak te verdunnen. De remover verdunt de nagellak weliswaar, maar ook de kleur en finish kunnen veranderen, de lak wordt minder compact. Bovendien drogen de producten na een tijdje nog verder uit.

Stroperige nagellak voorkomen
Nagellak droogt op door verdamping wanneer het flesje open of niet goed afgesloten is. Maar ook als het lakken van nagels wat meer tijd kost, kan de nagellak te lang open staan, waardoor de lak uitdroogt en stroperig wordt.
Voorkom te dikke nagellak door:

Ondanks deze tips, kan het toch gebeuren dat de nagellak stroperig wordt. In dat geval verlengt Trind Thinner de gebruiksduur van de nagellak. Het zou immers zonde zijn om de lak voortijdig weg te moeten gooien.

De Thinner en andere producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA, D.I.O. Drogisterij en Douglas. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie  www.trind.com.

Lees ook