Soft looks zijn de trend dit seizoen

02:35 - 01:33
luistertijd 02:35 - leestijd 01:33

 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Gebruik als basis een luchtige foundation om van daaruit te werken aan je look. Yves Rocher komt met een foundation inclusief anti-aging eigenschappen en Maybelline’s nieuwste foundation blijkt de redder in nood voor de stresskippen onder ons. Voor een satin flawless finish.

1. Yves Rocher Youthful Glow Foundation

Een foundation die een optimale dekking geeft en tegelijkertijd afrekent met rimpels. Dat belooft de nieuwste fond de teint van Yves Rocher. De huid ziet door gladmakende glansdeeltjes met rozenwas er direct stralender uit omdat het het licht weerkaatst.

Bij een snelle test zien we dat de foundation zich mooi over de huid verspreid, een goede dekking geeft tegen roodheid en kleine oneffenheden en gematteerd ‘opdroogt’. Hij ruikt poederachtig kruidig, de look & feel is van luxe foundations. Geschikt voor de normale tot droge huid.

Deze foundation is verkrijgbaar in tien tinten verdeeld in beige- rosé en doré tinten. Stralen maar!

Shop hem nu met maar liefst 35% korting.

 

2. Maybelline Superstay Better Skin

Living the life maar merk je dat helaas ook aan je huid? De nieuwste foundation van Maybelline is, naar eigen zeggen, de ‘allereerste foundation die niet alleen voor een egale teint zorgt maar ook de huidstructuur verbetert’, en dat binnen drie weken. Met het actieve vitamine C-derivaat Actyl C (dat vrije radicalen bestrijdt, versterkend en ontgiftend werkt), Pro-Vitamine B5 (met glycerine dat hydrateert, verzacht en kalmeert) en verschillende kleurpigmenten voor een natuurlijke teint. Inclusief SPF20.

Een snelle test leert ons dat dit een geraffineerde foundation is: ultra smooth dankzij siliconen en goed matterend, en egaliserend.

Niet voor niets dat onze testvrouw Harriet hier zo dol op is. Als fitnessfreak  die in full make-up die sportschool in gaat, wil ze dat haar foundation aan de allerhoogste long wear eisen voldoet. Op onze huid voelt hij ook meer aanwezig aan dat de YR foundation, die voelt duidelijk als een dunner laagje aan en is ook subtieler.

Dag grauwe blik, hallo stralende teint!

Shop de Maybelline foundation hier online.

Tip:

Zoveel tinten, maar geen flauw idee welke je moet kiezen? Test een aantal kleuren op je hand of kaaklijn. Kies nooit voor een kleur donkerder dan je eigen huid. Kies liever iets lichter en gebruik, waar nodig, een mooie bronzing powder om de teint te verlevendigen en de contouren wat diepte te geven.

Lees ook