Beschadigd of droog haar Fijn haar Haar Haartrends Hoofdhuid Inspire 5 Kleuren Krullenbos Stylen Wassen

Oolaboo komt met Super Foodies lijn voor je haar

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Ken jij de superfood Matcha al?

Oolaboo komt met Super Foodies lijn voor je haren

Superfoods kennen we natuurlijk allemaal. Onze Harriet schreef er de afgelopen maanden regelmatig over (zie de related items onderaan deze post). Maar heb jij eerder van Matcha gehoord? Een groene thee soort uit Japan die krachtiger is dan gojibessen, granaatappel en broccoli.

Matcha hoe?!

Matcha wordt ook gebruikt om voedingsmiddelen met een groene theesmaak te bereiden. Anders dan groene thee bevat Matcha het hele theeblad met nutriënten in plaats van dat je alleen het aftreksel drinkt.

Even alle feiten op een rij: 1 gram Matcha-thee bevat 6 keer zoveel antioxidanten dan Goji-bes, 7 keer meer dan donkere chocolade, 15 keer meer dan granaatappel, 17 maal keer dan bosbessen, 26 keer meer dan Açai-bessen en 50 keer meer dan Broccoli. Impressed?

Matcha is goed voor je gezondheid, haar en huid. Daarom voegt Oolaboo deze superfood in hun nieuwste lijn Super Foodies bestaande uit shampoos en conditioners, stylingproducten en gezichtscrème en olie en zelfs een ´meditatiethee´, omdat Matcha ook voor een rustgevende geest zorgt.

Oolaboo komt met Super Foodies lijn voor je harenGezonde bos met haren

Het mooie Nederlandse merk Oolaboo komt met zes verschillende shampoos en conditioners voor elk haartype. De lijn bestaat uit:

  • No Dandruff Shampoo – de claims: met Zinkpyrithion welke afrekent met droge en vette roos. Het vermindert de aanmaak van talg en remt de groei van schimmel. Verder gaat het schilfers, korstjes en jeuk tegen en zorgt het voor glanzend en handelbaar haar. Na vier weken verminderen de verschijnsels, na zes weken is het resultaat optimaal.
  • Rich Moisturizing Shampoo – de claims: Babassu-olie sluist vocht, enzymen en andere voedingsstoffen in elke haarfollikel voor een optimale verzorging. De vochtbalans van het haar en de hoofdhuid wordt hersteld. Ideaal voor normaal, vochtarm tot zeer droog haar.
  • Rich Moisturizing Conditioner – de claim: speciaal voor normaal tot zwak en beschadigd haar. Brengt het externe proteïneniveau weer in balans. De Babassu-olie zorgt daarnaast voor een langdurige versterking; haar wordt weer veerkrachtig.
  • Lively Curl Shampoo – de claim: Manukahoning, rijk aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren, hydrateert, voedt, beschermt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Gaat gespleten haarpunten tegen en vermindert kroezen. Beschermt ook tegen de warmte van de steil- en krultang.
  • Lively Curl Conditioner – de claim: beschermt, voedt en herstelt het haar, ook te gebruiken voor gekleurd haar. Haar wordt soepel, handelbaar, stralend glad en zijdezacht.
  • Colour Stay Shampoo – de claim: beschermende en voedende shampoo met cranberry (bevat omega-3, omega-6 en vitamine E) wat voor sterk en gezond haar zorgt. Beschermt gekleurd haar tegen zonlicht, sluit de schubben zodat het haar extra gaat glanzen en de kleur maximaal behouden blijft.
  • Colour Stay Conditioner – de claim: beschermende, voedende en herstellende conditioner speciaal voor normaal tot chemisch behandeld haar. Beschermt en herstelt de kleur in je haren.
  • Fresh Stimulating Shampoo – de claims: shampoo met 100 procent natuurlijk pepermuntolie. Prikkelt je zintuigen, verfrist en verkoelt je haar en hoofdhuid. Stimuleert tevens de bloedcirculatie voor een gezonde haargroei. Geeft een boost aan dun en futloos haar. Haar krijgt meer volume.
  • Fresh Stimulating Conditioner – de claims: lichtgewicht conditioner duie je haar reinigt en meer volume geeft zonder het te verzwaren. Haar is steviger, voller en heeft meer body.

De Super Foodies lijn is aangevuld met een Whipped Modelling Cream (kneedbare modelleercrème met arganolie), een Jummy Mellow Custard (roze textuurpasta met fibers), de Gluey Molding Clay (kleipasta om nonchalante lokken te creëren), de Lush Styling Lotion (op basis van rijstpeptiden voor dun en futloos haar), de Fluent Strong Gel (styling voor elk haartype), een Crisp Salty Spray (met zeezout voor beachhair) en een Helpful Building Mist (volumespray).

Binnenkort lichten we de gezichtslijn van Oolaboo uit!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.