Een compacte lijn voor een ‘flawless skin’, voor de vette huid

03:11 - 01:54
luistertijd 03:11 - leestijd 01:54

logo

Rescue team: eerste hulp bij huid onzuiverheden!First Aid Beauty heeft een nieuwtje, de Skin Rescue lijn! Deze eerste-hulplijn vermindert acne, verkleint grove poriën en brengt de vette huid in balans. De compacte lijn voor een ‘flawless skin’ bestaat uit drie producten: de Skin Rescue Deep Cleanser, het Skin Rescue Purifying Mask en de Skin Rescue Blemish Control Pads.

Reiniging

De Skin Rescue Deep Cleanser met rode klei ontgift, zuivert verstopte poriën en reinigt overtollig talg en vet. Een effectieve diep reinigende gel dankzij de rode klei, rozemarijnbladolie en natuurlijke antioxidanten. De krachtige roodachtige gel trekt als het ware onzuiverheden uit de huid en vermindert de sebum/talgproductie. Poriën lijken meteen kleiner en je onthult direct een gezond uitziende en gladde huid!

Masker

Het Skin Rescue Purifying Mask met rode klei is een zuiverend peel-off masker voor de vette en gecombineerde huidtypes of voor iedereen die een detox masker kan gebruiken. Het masker zuivert en ontgift de huid, zodat deze er weer stralend uitziet. Het masker trekt als het ware onzuiverheden uit de huid, brengt de talgproductie in balans en vermindert verstopte poriën. Professionele resultaten in slechts 20 minuten, gewoon bij je thuis!

Het masker bevat een hoge concentratie mineraalrijke rode klei die huidpigmentatie vermindert waardoor je huidstructuur verbetert en je huid verheldert. Zodra je het masker verwijdert voelt je huid gladder en zachter en zijn de poriën zichtbaar verkleind. Je huid straalt na gebruik en is super opgefrist!

Pads

De Skin Rescue Blemish Patrol Pads voorkomen uitbarstingen van pukkeltjes en tegelijkertijd brengen ze de talgproductie in balans. Toverhazelaar en salicylzuur doen hun werk om pukkeltjes uit de buurt te houden en verbeteren de textuur en soepelheid van je huid. De plantaardige Evermat is een natuurlijke ‘pore minimizer’ en verkleint de poriën, houdt de talgproductie in de hand en zorgt voor een langdurig matte finish.

Vaak zijn traditionele acne behandelingen agressief en irriterend voor de huid, maar de FAB Skin Rescue Blemish Patrol Pads bevatten willowbark extract (witte wilgen bast) om de huid te kalmeren en ontstekingen te remmen!

Goed om te weten: de hele Skin Rescue lijn van First Aid Beauty is op allergieën getest en hypoallergeen.

Over First Aid Beauty

First Aid Beauty werd in 2009 in de US opgericht door cosmetica veteraan Lilli Gordon die vond dat de meeste effectieve huidprobleemoplossers als medicijnen aanvoelen of ruiken. Tijd om daar wat aan te doen! First Aid Beauty – FAB voor intimi – heeft een compacte lijn verzorgingsproducten voor het gezicht en het lichaam. Voor everyday beauty en voor speciale noodgevallen. De producten worden aanbevolen door dermatologen, zijn op allergieën getest en vrij van synthetische parfums, dus geschikt voor zelfs de meest moeilijke en gevoelige huidjes.

Ga hier naar de website van Cosmania om meer te lezen, en te shoppen.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

logo

Lees ook