Zachte sticks, maar oh zo intens van kleur!

01:26 - 00:52
luistertijd 01:26 - leestijd 00:52

Na de welbekende Chubby Sticks van Clinique voor op je ogen komen ook Sisley en Rimmel met hun eigen sticks.

Rimmel
Colour Rush van Rimmel blijft lang zitten en claimt de lippen volop te hydrateren. Deze sticks zijn te verkrijgen in zes kleuren variërend van koraal- en roodtinten als The Redder, The Better tot aan bruin- en nudetinten als Drive Me Nude. De lipbalm hieronder is Rimmel Lasting Finish Colour Rush lip balm The Redder, The Better nr. 500. Shop de Rimmel lip sticks hier online!

Sisley
Iets kittiger is de Phyto Lip Twist van Sisley verpakt in een zebraprintjasje. Deze is verkrijgbaar in zes kleuren: Nude (beige), Baby (roze), Peach (koraal), Pinky (knalroze), Berry (paars) en Cherry (felrood). De stick hieronder is de Sisley Phyto Lip Twist Cherry nr. 6. Shop de Sisley lip sticks  hier online met korting.

 

Online speurden we nog naar voorbeelden. Sugar Fixx Beauty testte The Redder, The better van Rimmel.

 

 

 

Blogger Mel et Fel testte alle kleuren van Sisley. Op het laatste beeld heeft ze Cherry nr.6 op:

Tip:

Wil je dat je lipstick langer blijft zitten, breng dan een beetje concealer met je vingertoppen aan op je lippen. Zo heeft de lipstick iets om aan vast te houden zodat je langer kunt genieten van je mooie kleurtje.

Lees ook