Nieuwe aanwinst in de Body Butter familie..

01:02 - 00:37
luistertijd 01:02 - leestijd 00:37

De Body Butter collectie van The Body Shop is uitgebreid met de Special Edition Blueberry body butter. Dit nieuwe familielid bevat bosbessenzaadolie (rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren die een zacht huidje claimen). Leuk feitje: in deze body butter zit de olie van 500 bosbessen.

Fair Trade

En wat ‘m nou zo ‘speciaal’ maakt? Er zit Community Fair Trade-shea butter en cacaoboter uit Ghana in. The Body Shop verwerkt altijd in alle body butters minstens één ingrediënt dat wordt ingekocht via hun maatschappelijk verantwoorde Community Fair Trade-programma. Bij elke aankoop steun je diverse gemeenschapsprojecten gericht op onderwijs, gezondheid, voeding en ontwikkeling van vrouwen. Dat smeert nog lekkerder!

Shop de gehele lijn!

Naast de body butter is ook een complete Blueberry lijn te koop bestaande uit een bodylotion (claim: trekt snel in en maakt je huid zacht), een body scrub gelee (claim: milde scrub) en een lip butter (claim: hydrateert de lippen en maakt ze superzacht).

Lees ook