De perfecte subtiele sunkissed glow

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Voel je je een beetje pips in de winter en lijkt die ene zonvakantie nog erg ver weg. Smeer de zon dan op je huid met onderstaande bronzers.

1. Sisley

Sisley komt met een bronzer in gelpoedervorm, de Phyto Touche Illusion d’ete inclusief reflecterende deeltjes voor een mooi soft focus resultaat. Om je winterhuidje een mooie glow te geven, maar ook om de al zongebruinde huid een extra boost te geven. De poeder mag in het steentje iets donkerder ogen, op de huid is hij prachtig naturel, alsof hij zich aanpast aan je huidtint. Het is daarom ook geschikt voor alle huidtinten, maar ook voor alle huidtypen. Er zijn ook wat verzorgende bestanddelen aan toegevoegd. Een droom van een sunkissed powder, die je het hele jaar door kan gebruiken! Je shopt hem hier met korting.

2. Collistar

Crema di Sole van Collistar,  is een cream powder bronzer voor de al wat zongebruinde huid. De SPF15 beschermt je huid gedurende de dag. Wel zo fijn. Dit product is verkrijgbaar in twee tinten: Terra di Sienna (nr. 1) en Terra di Stromboli (nr. 2). Leuk om te weten: de bronzer komt uit de Ti amo Italia collectie, waarvan alle verpakkingen onder handen zijn genomen door de Italiaanse kunstenaar Antonio Marras. Shop het product hier online.

 

 

Lees ook