Verzorgt, kalmeert en hydrateert ruwe, droge en jeukende handen

01:01 - 00:36
luistertijd 01:01 - leestijd 00:36

Hoewel we al heel dicht tegen het voorjaar aan zitten, kan het nog verraderlijk koud zijn op de fiets. Winterhanden kun je door temperatuurwisselingen zomaar krijgen. Niets zo vervelend dan droge, ruwe en jeukende handen. Een hydraterende en verzorgende handcrème is dan ook een must voor in je handtas.

Palmer’s heeft twee handcrèmes in de collectie: de Cocoa Butter Formula Intensive Relief Hand Cream en de Cocoa Butter Formula Fast Absorbing Hand Cream. Beide bevatten cacaoboter en urea (een moisturizer) en zijn geur- en parabenenvrij.

Het verschil tussen deze twee zit ‘m echter in het feit dat de Intensive Relief ook nog eens soja- en haverextracten bevat die de droge huid extra verzachten en kalmeren. De Fast Absorbing variant is op basis van een lichtgewicht formule die direct intrekt. Glycerine zorgt weer voor extra zachte handen zonder een vettig laagje achter te laten.

Shop hier de lekkerste lichaamsproducten van Palmers. Compleet assortiment.

Lees ook