L'Oréal, M.A.C., Yves Saint Laurent...

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

Als het aan ons ligt, kunnen wimpers niet lang genoeg zijn. Bovenstaande foto is natuurlijk gechargeerd, je ziet duidelijk dat dit model nepwimpers draagt, maar wel heel erg mooi!

Voorjaar-zomer 2014 mogen ze weer flink aangezet worden. Onderstaande volumemascara’s van L’Oréal, M.A.C en Yves Saint Laurent bijvoorbeeld beloven een vals wimpereffect. Hoe fijn is dat!

En, knipogen maar!

Shop the look!

1. Miss Manga Eyes mascara. De naam zegt het al; voor echte Manga ogen, ogen die zo uit een Japans stripboek komen. De Miss Manga mascara komt in flexibel 360 graden borsteltje die vijftien keer meer volume geeft dan een normale mascara. Testpanellid Marte testte deze mascara en was zeer positief. Verkrijgbaar in Black en voor de echte durfals maar nu ook in Tropical Violet, Pop Turquoise en Electric Blue. Shop de geweldige mascara hier.

2. M.A.C False Lashes Waterproof mascara. Houdt je ogen 12 uur lang droog (ja, het is zelfs tear proof!) en door het volle borsteltje breng je tweemaal zoveel mascara op dan normaal voor extra volume. Verkrijgbaar in de toepasselijke kleur Stay Black. Shop deze mooie mascara hier online.

3. Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils met een triple-film complex dat een hydraterend laagje met aloë vera en provitamine B5 over je wimpers legt . Zorgt tevens voor extra volume en blijft lang zitten. Voor SS14 verkrijgbaar in de kleur Violine Ténébreuse (nr.22). Shop de YSL mascara hier in diverse paarstinten en andere tinten.

Lees ook