Wow!!

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Miss_Manga_Pack1-252x800

L’Oréal Miss Manga mascara

‘Het geheim van Manga ogen! Onze eerste unieke flexibele 360° borstel voor extra volume boven én onder. Houdt extreem lang en heeft vijftien keer meer impact,’ aldus de claim van L`Oréal zelf. En dat maakte mij erg benieuwd.

Eerste indruk

De verpakking valt gelijk al op. Een vrij brede, langwerpige zwarte huls met een knalroze dop en zwart en roze letters. Wanneer je het opendraait, zie je een mooi vol borsteltje dat inderdaad enorm flexibel is. Bijna ben ik bang dat wanneer ik het gebruik alles door de flexibiliteit een enorme knoeiboel zal worden.

Niets is minder waar: het borsteltje is alleen maar fijner in gebruik. Er komt vrij veel product van de roller af, maar net als anders kies ik ervoor om tussen de lagen door m’n wimpers iets uit te kammen. Sommige mensen kiezen ervoor om de roller even goed schoon te maken en het teveel aan product af te nemen. Zonde! En daarbij gaan er ook stofjes en haartjes extra tussen het borsteltje zitten.

marte4

Net als anders breng ik twee lagen mascara aan en kam ik het tussendoor even uit. En eigenlijk ben ik al direct verkocht. Maar om nou te zeggen dat het vijftien keer meer impact geeft? Nee, dat ervaar ik niet. Ik merk wel dat deze mascara meer impact heeft dan andere mascara’s: mijn wimpers krijgen meer volume en meer lengte. Als ik nog een derde laag wil aanbrengen, dan ga ik zeker weten op een cartoon lijken! Dat doe ik dan ook maar niet..

marteMarte concludeert:

Ik gebruik het product nu al zeker drie weken en moet zeggen dat ik er het liefst een eyeliner en een lippenstift bij draag. Meer heeft m’n gezicht eigenlijk niet nodig, zeg ik brutaal. Voor mij is deze mascara een blijvertje en verrek, de prijs valt me ook erg mee!

Lees ook