Fijn haar Haar Haartrends Inspire 5

Trend: Volume in je haar + WIN!

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Nieuws van Moroccan Oil en Vidal Sassoon

Volumeboost voor je haar met Wella + Moroccanoil

Heb je je haarlokken de afgelopen maanden voor lief genomen omdat je ze ‘toch mooi kon verbergen onder die wollen muts’? Slap en futloos haar kan het komende seizoen wel een flinke boost gebruiken! Drie van onze favorieten: de Morrocanoil Volumizing Mousse en de Vidal Sassoon Pro Series mousse en haarspray. Voor extra veel volume in je haar \én geen kopzorgen meer over een futloze coupe. Want volume it is….

1. Moroccanoil Volumizing Mousse

Deze mousse met gewichtsloze formule belooft slappe en futloze lokken te veranderen in een volle, natuurlijke bos met haren. De mousse bevat arganolie voor extra glans en hydratatie en is verder verrijkt met conditioners die je haardos nog zachter maken. Het product geeft een lichte versteviging en lekker soepel aanvoelend haar. Shop dit geweldige product hier online.

2. Vidal Sassoon Pro Series Volume lijn

De Vidal Sassoon Pro Series volumelijn bestaande naast een shampoo en conditioner ook uit een mousse en een haarspray welke je haar tot 24 uur in model houdt. Van Wella (Vidal Sassoon is eveneens van Wella / Procter & Gamble) bestaat precies dezelfde lijn met producten en die shop je hier online.

 

 

Volumeboost voor je haar met Wella + Moroccanoil

 

 

Doe mee met onze geweldige win actie voor een complete set Wella Professional haarproducten om de meest fab looks te creëren dit voorjaar.

Meer weten over Fijn haar?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

2 reacties

  • Ik heb slap en futloos haar, maar wil graag VOLUME. En nu is er weer hoop: ik ben heel benieuwd naar de Morrocanoil Volumizing Mousse!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.