Met o.a nieuwe lipsticks, glosses, oogschaduws en nagellakjes!

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

M.A.C gaat voor dit voorjaar voor felroze en paarse tinten afgewisseld met mierzoete pasteltinten en een bronzer om je huid alvast een sunkissed glow te geven. De Fantasy of Flowers collectiebevat twee kleurstellingen: roze en groen, waarbij we vandaag de roze trend uitlichten. Bye bye Winter, hello Spring!

Shop the look!

  1. CremeSheen Glass in de tint Playful Peteal 72. Verder ook verkrijgbaar in de kleuren Nectar Sweet (perzik), Flare for Fantasy (roze-beige), Padoga (zachtroze), Star Quality (oranje-koraal) en Galaxy Rose (fuchsia). Shop deze Cremesheen gloss hier.
  2. Lipstick in de kleur Heavenly Hybride (paars). Ook te koop in de tinten Fleur d’Coral (perzik), Naked Bud (nude), Dreaming Dahlia (rood-koraal), Rose Lilly (pastelroze) en Snap Dragon (donkerroze). Shop de lipstick hier online.
  3. Nail Laquer in de tint Girl Trouble 72. Ook verkrijgbaar in de kleuren Pep Pep Pep (perzik-nude), Saint Germain (pastelroze) en Soirée (brons-goud). Shop de nagellak hier online.
  4. Haute & Naughty Lash mascara in een gitzwarte kleur. Shop de nieuwe mascara hier.
  5. Mineralize Eye Shadow in de kleurstelling Pink Sensibilities (roze-bruin, chocoladebruin, geel-roze en ijsblauw). Ook verkrijgbaar in de volgende kleurstellingen: In the Meadow (parelmoer wit, olijfgroen, goud-mintgroen, geel), Golden Hours (koper-brons, goud-bruin, goud-perzik, geel-goud) en Great Beyond (blauw-paars, burgundy, wit-lila, lichtpaars). Shop deze Mineralize oogschaduw hier.
  6. Fluidline eyeliner in de tint Phlox Garden (felpaars), ook te verkrijgen in Sassy Moss (heldergroen). Shop deze Fluidline hier online.
  7. Mineralize Blush in de tint Azalea in the Afternoon (zachtroze). Ook te koop in de tint Petal Power (koraal). Shop hier de Mineralize blush.
  8. Mineralize Skinfinish in de kleur Perfect Topping (parelmoer roze). Ook verkrijgbaar in Stereo Rose (koper-brons). Shop hier Mineralize skinfinish,
  9. Pigment in Violet (paars), ook verkrijgbaar in Lily-White (geel), Chartreuse Bouquet (groen) en Pink Pearl (roze).

Lees ook