Professioneel handmasker voor thuis

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Heb je ze wel eens aan gehad bij de nagelstyliste: van die handschoentjes met maskeringrediënten erin? Ik wil, en ik vond het vies, omdat er al vele handen voor mij in gezweten hadden.

Maar dit vind ik super leuk: je eigen maskerhandschoenen, van Filorga: de hand-filler!De zwarte synthetische (97% nylon, 3% spandex) handschoentjes zijn gecoat met micro encapsulated stoffen die de huid zacht maken, de huid en de nagels hydrateren en ook nog eens pigmentvlekjes oplichten.

De stoffen komen vrij door beweging, maar ook door vochtigheid, warmte en de pH van de huid. Door de hoeveelheid vochtverzorgers, waaronder hyaluronzuur, krijgen de handruggen weer een voller aanzien, er zit ook ureum in en kariteboter. Voor pigmentaanpak wordt Axolight (tradenaam voor een stof gewonnen uit tarwezemelextract) gebruikt en voor de nagels Kerastim S (Tetrasodium cystinyl disuccinate).

Je draagt de handschoenen 30 minuten per keer. Na een keer zie je al een mooie verzachtende oppepper, na 6 weken moet het resultaat optimaal zijn. Je kunt de handschoenen 15 keer gebruiken. Wassen wordt afgeraden. Gebruik ze 3x per week.

Filorga adviseert ondersteuning van de huid met Pigment Perfect 2x daags en Age Peel 1x per week. Je shopt de handschoen-maskers hier online.

Lekker, voor een rustmomentje ’s avonds op de bank!

Lees ook