Met oogschaduw van Givenchy en een potlood van Bourjois..

01:41 - 01:00
luistertijd 01:41 - leestijd 01:00

Lanvin liet voor voorjaar-zomer 2014 glanzend groen op de catwalk zien en ook Emporio Armani ziet de aankomende twee seizoenen door een groene bril. Daar spelen wij natuurlijk op in met groene oogmake-up.

Givenchy lanceert dit voorjaar de Ombre Couture lijn, een lijn vol zachte, cremige oogschaduws in negen verschillende tinten waaronder de groene Kaki Brocart. Het merk belooft de ogen nog eens extra te laten glanzen door de carnabau wax die erin zit.

Bourjois heeft de Kohl & Couture 16H in de collectie, een kohlpotlood verrijkt met pure pigmenten voor een intense kleur. Gebruik de oogpotlood zowel voor de binnenste als buitenste oogcontour. Groene oogpotlood: wie durft het aan?

Shop the look!

1. Givenchy oogschaduw nr. 6 Kaki Bocart uit de Ombre Couture collectie. Deze cremige oogschaduw is op basis van carnabauwas die je ogen extra laat glanzen. Ook verkrijgbaar in de lijn zijn de kleuren Blanc Satin (wit parelmoer), Beige Mousseline (beige), Rose Dentelle (zachtroze), Blue Soie (donkerblauw), Taupe Velours (taupe), Gris Organza (antraciet), Prune Taffetas (donkerpaasrs) en Brun Cachemire (bruin). Bekijk ook eens de Top Coat, een gelee die je onder de oogschaduw aanbrengt, en die de kleuren van je poeders nog intenser maakt. Shop de producten hier online.

2. Bourjois Kohl & Contour 16H nr. 84. Durf jij het aan: groene oogpotlood. Dit potlood is verrijkt met pure pigmenten voor een intense kleur op de ogen. De claim: blijft tot wel zestien uur zitten. Verkrijgbaar in zwart, bruin, paars, goud en in verschillende blauw- en groentinten. Bestel hier online groene eyeliners van diverse massmarket merken.

Lees ook